ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вебінар «Жінки та захист прав людини»

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Гость
    Неопределенный

    Запрошуємо усіх, хто цікавиться тематикою захисту прав людини, прав жінок, ґендерною тематикою до участі у вебінарі на тему «Жінки та захист прав людини», який відбудеться 12 жовтня о 19.00 відбудеться вебінар.

    Спікер - Георгіос ПАВЛІДІС (Греція) , професор, доктор філософії з економіки, магістр з економіки та інформатики. Він має великий досвід роботи в якості керівника проектів, ключового експерта, довгострокового та короткотермінового експерта у численних проектах, що фінансуються грецьким урядом, місцевими органами влади, Європейським Союзом, грецькими банками, ЄБРР та приватними підприємствами.

    Прохання для участі у вебінарі надіслати ПІБ/організація на адресу Ужгородського прес-клубу [email protected]

    Слідкувати за вебінаром, дискутувати та ставити запитання можна за посиланням : https://kpd200.net/tools/ webinar/4855/3956

    Серед важливих питань, які обговорюватимуться на вебінарі:

    •Гендерна рівність

    • Інструменти захисту:

    A. Міжнародні угоди

    • CEDAW

    • Експертні органи

    B. Регіональні договори

    • "Мапуто протокол", Африка

    • "Конвенція Белем до Пара", Америка

    • "Стамбульська конвенція", Європа

    • регіональні політичні організації

    C.Європейський союз та його інструменти

    D. Ситуація в Україні

    • Гендерна дискримінація у ХХ ст.

    -визначення гендерної дискримінації

    Джерела гендерної дискримінації

    - шляхи гендерної дискримінації

    - Гендерна дискримінація в Греції

    - Гендерна дискримінація в Україні

    • Робота з гендерною дискримінацією

    • Рекомендації

    Георгіос ПАВЛІДІС (Греція) , професор, доктор філософії з економіки, магістр з економіки та інформатики. Він має великий досвід роботи в якості керівника проектів, ключового експерта, довгострокового та короткотермінового експерта у численних проектах, що фінансуються грецьким урядом, місцевими органами влади, Європейським Союзом, грецькими банками, ЄБРР та приватними підприємствами. Понад 15 років теоретичної підготовки та професійного досвіду в галузі електронного уряду та електронного урядування та проектів, що стосуються підтримки вразливих груп та сприяння захисту прав людини. Широкі знання та досвід у розробці навчальних заходів для персоналу державного управління, включаючи семінари та вокршопи; зміст, редагування, введення, оцінка, продукти та послуги, створені в системах метаданих; Тренінг з використання метаданих у процесі виробництва даних, використання ІТ-інструментів та використання метаданих для поліпшення якості статистики; Великий досвід розробки програмних продуктів для ІТ, інструментів та методик синхронного та асинхронного електронного навчання. Відмінний досвід навчання (професор та завідувач кафедри комп'ютерної інженерії та інформатики Університету Патри з 1986 року).