ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мобільний зв’язок як засіб відродження туристичного потенціалу Закарпаття

    29 марта 2024 пятница
    61 переглядів

    Цими вихідними журналісти Львова та Ужгорода разом із мобільним оператором «Білайн» відвідали єдину в Україні оленячу ферму.

    Висвітлювати дещо екзотичну, але вкрай цікаву тематику – проблеми оленярства -- заохочує журналістів Західної України один із операторів стільникового зв’язку України. Під час організованого мобільним оператором прес-вікенду працівники львівських та ужгородських мас-медіа мали змогу на власні очі побачити, як у с. Іза Хустського району, що на Закарпатті, на приватній фермі розводять справжніх далекосхідних оленів. Цей прогресивний і прибутковий колись напрямок оленярства нині занепадає - навіть попри те, що з рогів оленів виготовляють цінний медичний препарат – пантокрин.

    Крім цього, журналісти з’їздили також на іншу, не менш екзотичну для України ферму – страусину, а також подивились на справжніх буйволів у с. Велятино. Саме рідкісні буйволи, далекосхідні олені та африканські птахи стануть темами найближчих публікацій у низці західноукраїнських видань.

    Акція мобільного оператора, який виступив організатором цього незвичайного прес-туру, мала на меті не стільки прорекламувати свій бренд, скільки справді стимулювати більшу зацікавленість незвичними господарствами з боку громадськості, потенцsйних інвесторів та туристичних компаній. А майбутні репортажі журналістів якраз і мають створити зацікавлення цією сферою.

    За словами комерційного директора Закарпатського відділення компанії-організатора прес-туру Сергія Тичини, мобільний зв'язок може допомагати відроджувати найвіддаленіші куточки України:

    „Унікальні Карпатські села, що знаходяться в важкодоступній гірській місцевості, часто приходять в занепад. Ми ж перешкоджаємо цьому процесу, забезпечуючи жителів віддалених районів сучасними мобільними технологіями».



    Сайт Інституту масової інформації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору