ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті державтоінспектори затримали 4 ювелірних злодіїв

    24 квітня 2024 середа
    38 переглядів

    28 грудня 2010 року близько другої години дня до міліції надійшло повідомлення про пограбування ювелірного магазину у місті Мукачево (Закарпатська область). Про зловмисників знали лишень, що це четверо дорослих чоловіків: троє у чорних куртках і один у синій.


    Додаткової інформації не було.

    Як повідомили кореспондентам UA-Reporter.com співробітники ВДАІ УМВС України в Закарпатській області, отримавши орієнтування, співробітники Мукачівського взводу ДПС миттєво згадали, що чотири години назад на територію Закарпатської області зі сторони м. Львова заїхав автомобіль ВАЗ-21093, у якому перебували схожі чоловіки. Їх зупиняли та на водія було складено протокол про адміністративне правопорушення за несвоєчасне проходження техогляду.
    Вже через півгодини інспекторами ДПС було зупинено даний транспортний засіб та у водія вилучили документи. Оскільки сили були не рівні: два державтоінспектори проти чотирьох зловмисників(!), останнім було наказано залишатися в авто. Однак один вирвався та побіг в сторону лісу, прихопивши із собою кульок, який по дорозі викинув його. Інспектори не розгубилися і доки один тримав трьох інших у автомобілі, він наздогнав тікача та одягнув на нього кайданки. До цього часу вже й підмога під’їхала.
    Як з'ясувалося згодом, зловмисниками виявилися раніше судимі мешканці Львівської області віком від 26 до 32 років.
    Транспортний засіб затримано і поміщено на штрафмайданчик. Ведеться слідство.

    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости