ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Злочинці на Закарпатті принишкли?

    25 апреля 2024 четверг
    62 переглядів

    За словами командувача Внутрішніх військ України Олександра Кіхтенка, результати введення додаткових міліцейських сил в Закарпатську область є, і вони позитивні.Вже за перші два тижні є позитивна динаміка у порівнянні з лютим. Лише в Ужгороді на 350 маршрутах патрулювання (37 автопатрулів та 20 патрулів зі службовими собаками) перекривається до ста відсотків шляхів. Тут несуть службу 780 чоловік. У Мукачевому, Берегові й Чопі ще півсотні бійців.

    Правоохоронці з Києва відпрацювали 70 ринків, 45 магазинів, 131 нежиле приміщення, 130 горищ, 181 підвал, 210 розважальних закладів тощо. Як результат — вулична злочинність знизилася: в Ужгороді — на 71 відсоток, у Чопі — на 73, Берегові — 57 відсотків. Тільки грабежів, хуліганства, крадіжок поменшало на 25—30 відсотків.

    На Закарпатті, за словами О.Кіхтенка, залучено навіть власну авіацію Внутрішніх військ, з допомогою якої проведено повітряну розвідку, яка виявила чотири «ліві» лісопильні в горах, затримали на місці чотири автомобілі з лісом. Тож несанкціонованої вирубки лісу в цьому регіоні зараз не відбувається. А завдяки взаємодії з прикордонниками до мінімуму зведено кількість незаконних перетинів кордону.

    До речі, прес-служба Внутрішніх військ України опитала 800 респондентів з різних категорій населення, і, згідно з отриманими даними, 62,8 відсотка опитаних позитивно оцінили допомогу Внутрішніх військ міліції.



    УМ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору