ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Незабаром Ужгород буде в бантиках кохання

    19 квітня 2024 п'ятниця
    97 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    "Турінформ Закарпаття" запрошує на традиційні святкування, до дня Святого Валентина на ужгородському пішоходному мості. Саме в цей найулюбленіший день тут буде проходитиме флеш-фест.

    Минулого року закохані пари робили композиції з повітряних кульок, позаминулого — змагались в оригінальності замків та замочків. Цього року організатори пропонують в’язати бантики.Правила дуже прості:1. Зробіть Найоригінальнішу композицію на тему кохання. Інсталяція повинна мати форму банта або складатись з бантиків. Матеріал – будь-який.2. Напишіть на бантиках імена закоханої пари.3. Привяжіть композицію на Пішохідному мості в Ужгороді 14 лютого 2010 року до 12.004. Дочекайтеся з 12.00 до 12.30 представників журі, які визначать найоригінальнішу композицію та отримайте свій приз.Закохані пари, які створять найоригінальніші композиції на Пішохідному мості, отримають гарні романтичні призи.Конкурс організовують: Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят "Не ПоНяЛ", кафедра туризму УжНУ, Туристично-інформаційний центр Закарпаття.
    У 2010 році пари закоханих робили композиції з повітряних кульок, позаминулого — змагались в оригінальності замків та замочків.
    Цього року організатори пропонують в’язати бантики.
    Правила:
    1. Зробити оригінальну композицію на тему кохання. Інсталяція повинна мати форму банта або складатись з бантиків. Матеріал – будь-який.
    2. Написати на бантиках імена закоханої пари.
    3. Привязати композицію на Пішохідному мості в Ужгороді 14 лютого 2010 року до 12.00
    4. Дочекатися з 12.00 до 12.30 представників журі, які визначать найоригінальнішу композицію.
    Переможці отримають свій приз. А закохані пари, які створять найоригінальніші композиції на Пішохідному мості, отримають гарні романтичні призи.
    Конкурс організовують: Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят "Не ПоНяЛ", кафедра туризму УжНУ, Туристично-інформаційний центр Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Кіна 14 лютогоне на пішоходному мості не буде. І не думай про то.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Щось придумайте краще, а не бантики вішати на мості. Ужгород то є що—дурдом-веселка?! У наших земляків доста мала фантазія.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    жах ))))

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    За що?...
    За що ж мене Батьку життя
    Ти, в цей час караєш?...
    Чому моє ніжне серце,
    Ти в лід загортаєш?

    Воно в мене зараз айсберг
    Замерзле й не дише.
    Холодить, морозить душу,
    До життя не кличе.

    Нема в ньому більше сонця,
    Радості, любові.
    Шматком льоду воно стало
    Із Твоєї волі.

    Ти забрав, у мене, Боже
    Кохання єдине.
    І шпурнув ним у світ чужий
    Наче сиротину.

    Тепер мусить воно саме,

    По людях блукати.
    Та за моїм ніжним серцем
    — Віки сумувати.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    І це правда?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Не турбуйся-любий. Я про це не забула. Думаю, що приз буде наш. Заодно і реклама не завадить нам двоїм. Що скажеш— Шеф?... Ти що собі думаєш—я відступлюся від тебе?... І ця гієна, чужі недоїдки яку і пес на х..(окрім тебе) не хоче завісити, котра зараз з тобою, — візьме надімною верх і забере тебе від мене?... Ні цього не буде!... Я тебе особисто ні з ким ділити не буду. За пророцством знахарів— ти, на цій Землі є моєю половинкою. Рано чи пізно, так воно і буде. Ти ж сам мені казав, що любиш мене і хочеш по ждиттю бути зі мною, а також ти пообіцяв, що старість ми з тобою зустрінемо разом. Пам’ятаєш, коли це було?... Якщо забув? —нагадую...декілька місяців тому назад, коли з тобою ми у двох трохи невдушилися від диму вдома в нашої спільної знайомої. Ти тоді ще мені говорив: " Мне все уже здесь надоело. Не могу больше. Я хочу уйти в другой мир. Давай пойдем вместе туда. Там красиво и там мы будем всегда только вдвоем"... Але цього не сталося, бо нас ...далі сам знаєш що було....