ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві пройшов чемпіонат міста із спортивного Карате-До (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    54 переглядів
    Чемпіонат Мукачева з Карате-До

    Днями у Мукачеві пройшов чемпіонат міста із спортивного Карате-До присвячений Дню Захисника Вітчизни. Приймав у себе спортсменів вже достатньо відомий своїми спортивними досягненнями спортивний клуб карате «Сінай», який, до речі, виборов третє місце в обласному огляді конкурсі зі спортивної майстерності серед спортивних клубів Закарпаття.

    Слід відзначити високий організаційний рівень підготовки до чемпіонату, адже до суддівства були залучені кандидати у майстри і майстри спору з Карате-До. Переможці отримали нагородні комплекти ,а найкращі з найкращих подарунок від спонсора - безкоштовний відпочинок на одному з зимових курортів Закарпаття.
    Цьогорічний турнір дав можливість досвідченим спортсменам перевірити свою майстерність перед чемпіонатом України, що має відбутися на при кінці березня в Донецьку, а молодим початківцям заявити про себе. Також , слід зазначити, що серед учасників цих змагань були не тільки початківці, але і спортсмени достатньо високого рівня – багаторазові переможці та призери обласних та всеукраїнських змагань. Кожен каратист дивував силою духу, надзвичайною волею до перемоги, адже у залі за ними спостерігали найдорожчі люди – батьки, родичі та друзі.
    Особливо захопливими видавались виступи спортсменів вікової категорії 6-7 років. Кожний з них дивував своєю сміливістю, адже уперше виходив на татамі. Програма змагань була розроблена таким чином, що спортсменам для перемоги потрібно було провести як мінімум чотири , а то і п ять поєдинків і тільки за сумою набраних перемог визначався переможець. Кожен спортсмен мав можливість продемонструвати свої вміння та навички за час займання карате-до. Нагородження спортсменів провели керівник обласної федерації шотокан карате-до Роман Маслиган, та представник асоціації інструкторів з лижних видів спорту Міклош Матл.
    За підсумками змагань першість вибороли Дзямко Андрій , Єгорова Юлія, Єгоров Сергій, Дурунда Володимир, Забишній Сергій, Бауман Владислав, Матл Мартін. З’явились у Мукачеві і нові маленькі чемпіони: Фабріцій Софія, Лендел Олександр, Петрів Ростислав, Малешко Денис, Кепінач Іван.
    На закінчення хочеться побажати спортивному клубу «Сінай» подальших спортивних успіхів та перемог.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору