ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді цех з виробництва алкоголю працював на повну котушку

    16 квітня 2024 вівторок
    56 переглядів

    Закарпатець здійснював діяльність з виготовлення і розповсюдження засобів та обладнання для виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.


    За інформацією УПМ ДПА у Закарпатській області, працівниками податкової міліції ДПА у Закарпатській області згідно з постановою Ужгородського міськрайонного суду проведено примусовий огляд житлових та господарських приміщень мешканця Ужгородського району, під час якого виявлено та вилучено 36 пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв з етикеткою коньяк «Закарпатський» з наклеєними марками акцизного збору, які викликають сумнів щодо їх автентичності. Також вилучено обладнання для виготовлення фальсифікату, 259 марок акцизного збору з ознаками підробки, 1726 контретикеток та етикеток з написами «Карпати», «Ужгород», «Тиса», «Закарпатський», «Тризірковий», 2071 металеву кришку з написом «Тиса», «Немиров» та «Медов» тощо.
    Варто зазначити, що закарпатець, окрім нелегального виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, здійснював діяльність з виготовлення і розповсюдження засобів та обладнання для виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.
    Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 10 тис. грн. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей) та ст.216 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок).
    Слід зазначити, що ще одна кримінальна справа стосовно цього громадянина за аналогічний злочин, яка була порушена та розслідувана у 2010 році, нині знаходиться на розгляді у суді.



    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору