ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    20 квітня 2024 субота
    34 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у ГУМВС України Закарпатської області, мешканець Берегово ховав марихуану в свинарнику, в Ужгородському районі крадуть саджанці, нероби тягнуть по ночах у земляків наковальню, кувалди, циркулярку і все, що блищить ...


    МАРИХУАНА БІЛЯ СВИНАРНИКА
    Берегівські міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що 40-річний житель села Балажер цього району може зберігати вдома марихуану. В ході спецоперації “Батискаф” обідньої пори до нього навідалися правоохоронці. Обшукавши будинок та дворогосподарство, стражі порядку знайшли та вилучили біля свинарника поліетиленовий пакет з марихуаною вагою близько 7 грамів. Зрозуміло, що газда не свиней збирався годувати “травкою”... Обставини справи з’ясовуються.

    ЗНОВУ ЯБЛУНІ КРАДУТЬ
    У ці весняні дні справжню халепу мають фермери та сільські газди, котрі вирощують для продажу саджанці фруктових дерев. Цей товар добре розходиться на ринках, і цим користуються злодії. Навіщо садити й доглядати деревцята, якщо їх можна просто вкрасти і продати на базарі або перекупнику?..
    Чергова заява про крадіжку саджанців надійшла в Ужгородський райвідділ міліції від жителя цього району. В селі Тарнівці знаходиться підприємство, що займається вирощуванням молодих дерев. Заступник директора цього підприємства повідомив у міліцію про те, що вночі на територію підприємства проникли невідомі зловмисники й викрали понад сто саджанців яблуні. Крадіїв розшукують.

    ЗНОВУ “МЕТАЛІСТИ” ПОПАЛИСЯ
    Крадіжки металевих виробів, які йдуть потім на підпільні пункти заготівлі металобрухту, нині не рідкість. Міліція затримує одних “металістів”, переважно нероб, пияків та “бомжів”, але їм на зміну приходять інші. Нічого не поробиш: доки буде попит, буде й пропозиція...
    От і жителя мукачівського села Бобовище вночі теж обікрали, викравши з дворогосподарства металеву наковальню, вал до циркулярки та корпус до водяного насоса з кріпленням. Потерпілий пенсіонер звернувся за допомогою в міліцію, й невдовзі дільничні затримали за скоєння цієї крадіжки двох односельців потерпілого віком 21 та 32 роки. Украдені речі вилучено як речові докази скоєння злочину.
    Потерпіла від крадіїв і жителька Виноградова, з літньої кухні якої невідомі зловмисники поцупили саморобний прес для виробництва вина. У цьому випадку злодіїв ще розшукують.
    А жителька селища Великий Бичків Рахівського району сама застала серед ночі злодія, який намагався, зламавши навісний замок, викрасти з її підсобного приміщення 15 метрів алюмінієвого кабеля та кувалду. Нічним злодієм, за словами заявниці, виявився її 43-річний односелець. Обставини справи з’ясовують рахівські міліціонери, до яких звернулася жінка.

    ПО СЕЛУ--З НОЖАМИ...
    Відразу двох любителів холодної зброї затримали цими днями закарпатські правоохоронці. Вечірньої пори на вулиці свалявського села Неліпино міліціонери затримали за скоєння адмінправопорушення місцевого 60-річного жителя. У дядька знайшли та вилучили під час огляду саморобний ніж з ефесом довжиною понад 27 см.
    Майже в той же час аналогічне затримання здійснили і рахівські розшуковики, яким попався на вулиці Великого Бичкова 37-річний житель села Ділове, в якого вилучили саморобний ніж довжиною 35 см.
    Навіщо селянам знадобилися на вулиці тесаки, з’ясовують правоохоронці.

    ЧИ БУВ НАЇЗД?
    Серед ночі у Виноградівський райвідділ міліції надійшло повідомлення з районної лікарні. Лікарі повідомили про те, що до них з дому було доставлено травмованого 22-річного жителя міста. Хлопчина, в якого виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та травми ніг, до всього ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарню прибули міліціонери, яким травмований хлопець розповів, що його збила ввечері якась машина, коли він їхав ввечері додому на велосипеді. Однак ні самого велосипеда, ані характерних для ДТП ознак на місці ймовірної пригоди правоохоронці не виявили. Обставини справи з’ясовуються.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору