ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    25 квітня 2024 четвер
    28 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУМВС України Закарпатської області, на Тячівщині у ДТП загинув водій джипу, злодії грабують людей в барах і просто на вулицях, відбираючи у них мобілки, золото і гроші, а молодь не тільки "балується" наркотиками, але й вирощує марихуану вдома і на городі...


    У ДТП НА ТЯЧІВЩИНІ РОЗБИВСЯ ВОДІЙ ДЖИПА
    Автопригода з фатальними наслідками сталася нічної пори на трасі Мукачево-Рогатин між Солотвином і селом Діброва, що на Тячівщині. Джип “Міцубісі-Паджеро”, яким керував 64-річний підприємець з села Глибокий Потік, злетів на швидкості з дороги на узбіччя, де зіткнувся з деревом. “Швидка” доставила потерпілого водія в реанімацію районної лікарні, де він невдовзі помер.

    ВИКРАДАЧІВ СІТКИ РОЗШУКАЛИ МІЛІЦІОНЕРИ
    Злодії, що полюють за металобрухтом, продовжують безчинствувати. Так, в селі Горяни, де мають дачі чимало ужгородців, з однієї з дач злодії поцупили 22 елементи огороджувальної сітки. Потерпілий власник дачі звернувся із заявою в міліцію, й невдовзі працівники карного розшуку затримали двох крадіїв, якими виявилися 21-річні жителі Ужгорода. Речовий доказ скоєння злочину вилучено.

    УКРАВ ЧУЖУ “НОКІЮ” ЗА ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ...
    Молодий працівник одного з розважальних закладів Мукачева мав необережність залишити без нагляду на бар-стійці закладу свій мобільний телефон “Нокіа”. І хоча він пролежав там зовсім недовго, хвилин десять, цього вистачило, аби телефон “дістав ноги”... Потерпілий звернувся в міліцію, й невдовзі працівники патрульної служби вирахували та затримали злодія. Як з’ясувалося, чужа “Нокія” приглянулася 48-річному жителю міста, в якого крадену річ і вилучено.

    ПРОТВЕРЕЗІВ, А ЗОЛОТА НЕМА...
    Нетверезі люди часто стають жертвами злочинців. От і 20-річний житель Королева, хильнувши зайвого, тинявся вночі на місцевому залізничному вокзалі, де від нього хтось поцупив золотий ланцюжок і перстень. Крадія розшукує міліція, куди звернувся із заявою пияк-невдаха.

    МОЛОДИЙ МУКАЧІВЕЦЬ ЗБЕРІГАВ УДОМА НАСІННЯ КОНОПЛІ
    Мукачівські міліціонери провели санкціонований обшук в оселі 22-річного жителя села Кендерешів. Під час нього знайшли та вилучили на кухні будинку скляну банку з насінням коноплі. А на подвір’ї знайшли пластикову пляшку, так званий бульбулятор, із залишками марихуани на горловині. Звідкіля й навіщо це все начиння хлопчині, тепер з’ясовується.

    Попався з наркотою і 23-річний житель Воловця. Цього молодика, що перебував у нетверезому стані, працівники карного розшуку Воловецького райвідділу міліції затримали біля місцевого залізничного вокзалу. Затриманого доставили в райвідділ, де під час огляду виявили в кишені куртки поліетиленовий пакет із 10 грамами марихуани. Звідкіля у смаглявця “травка”, з’ясовується.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору