ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті ДАІшники стріляниною по колесах зупинили Skoda (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    На Закарпатті п'яниця на Skoda влаштував даішникам "іспити"

    За інформацією ВДАІ УМВС України в Закарпатській області, 6 квітня 2011 року близько 10.30 год під час нагляду за дорожнім рухом в м. Перечин на вул.Червоноармійській, нарядом дорожньо-патрульної служби ВДАІ та АТІ з обслуговування Перечинського району ВДАІ УМВС України в Закарпатській області було помічено, що в їх бік рухається автомобіль «Шкода-Октавія», водій якого різко та періодично змінював напрямок та швидкість руху, чим створював небезпеку іншим учасникам дорожнього руху.


    В свою чергу, водій вказаного транспортного засобу, ігноруючи законні вимоги працівника міліції, не зупинився, при цьому намагався здійснити на них наїзд. Після цього екіпаж дорожньо-патрульної служби розпочав переслідування автомобіля «Шкода-Октавія» з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення скоєння важких наслідків водієм даного автомобіля. Водій не реагував на законні вимоги працівників ДАІ зупинитися, та на великій швидкості продовжував втікати.
    Після виїзду з населеного пункту на лісовій дорозі в урочищі «Лепище», неподалік села Смереково Великоберезнянського району, інспектор ДАІ вправно застосував табельну вогнепальну зброю, а саме: здійснив два попереджувальні постріли вгору та шість – по колесах автомобіля, пошкодив переднє ліве колесо, внаслідок чого, дане авто зупинилося.

    На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група райвідділу. В ході перевірки було встановлено, що затриманим водієм виявився 38-річний громадянин України, який згідно показників алкотестера «Драгер» перебував в стані алкогольного сп’яніння: прилад показав 1.46 промілле(!), а відповідальність за ст.130 КУпАП настає від 0.21 промілле.

    Наразі проводиться подальша перевірка.

    Т. Горянка



    2_3.jpg
    4_2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору