ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На капремонт автомагістралі "Київ-Чоп" потрібно 2,5 млрд. грн.

    25 апреля 2024 четверг
    50 переглядів

    Державна служба автомобільних доріг України (Укравтодор) має намір вкласти в ремонт автошляхів 1,1 млрд. гривень у 2005 році. Про це сказав журналістам заступник голови «Укравтодору» Володимир Березовський, повідомляють «Українські Новини». За словами Березовського, велика частина автодоріг використовується баз капітального ремонту вже другий експлуатаційний термін. Він відзначив, що щоб цілком відремонтувати, наприклад, дорогу «Київ-Чоп», потрібно вкласти 2,5 млрд. гривень, а капремонт дороги «Київ-Ковель» коштуватиме 1,5 млрд. при тому, що дорожній фонд «Укравтодору» становить в 2005 році 3,1 млрд. гривень.

    За словами Березовського, у такій ситуації «Укравтодор» прийняв стратегію підтримки стану доріг у задовільному стані, а на залишок коштів – капремонт ділянок доріг у кілька етапів. Також, за його словами, у першу чергу ремонтувати будуть дороги державного значення, а потім уже місцевого.

    Співвідношення між державними і місцевими дорогами – 10% і 90% відповідно. Таке рішення Березовський пояснив тим, що автодороги державного значення мають більше зношення, оскільки вони використовуються як шляхи для міжнародних вантажо- і пасажироперевезень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору