ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді волонтери провели акцію "Серце до серця" (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    В Ужгороді "Єдине студентство" під час акції "Серце до серця"

    В суботу, 7травня, в Ужгороді молодіжна громадська організація "Єдине студентство" зібрала представників 9ти вищих навчальних закладів області та презентувала акцію "Серце до серця".


    На зустрічі був присутній регіональний координатор акції Микола Щадей, його заступник Яна Сидор та Голова УМГО "ЄС" Денис Ман.

    Акція проходить у всіх містах України в період з 1 по 15 травня.

    Цього року будуть зібрані кошти для закупівлі медичного обладнання для лікування дітей-діабетиків у обласну дитячу лікарню. Минулого року наша область показала 4 результат за зібраною сумою в країні, зібравши близько 250 тисяч грн. Організатори висловили сподівання, що спільними зусиллями зараз зберуть ще більше.

    - Нам потрібна допомога студентів. Наприклад, в Одеській області, саме вони становлять основу волонтерів та показують перший результат, - зауважив пан Щадей. - Ми всі робитимемо добру справу.

    - Наші студенти вже кілька років поспіль беруть участь в акції. Наша організація готова взяти на себе координаційну роботу із організації роботи студентів-волонтерів, в тому числі й в інших містах області. У
    акції також візьмуть участь учасниці конкурсу "СтудМіс Закарпаття",котрі виявили бажання також зробити свій внесок у проведення акції, -додав Денис Ман.

    Зустріч завершилася заповненням анкет-ідентифікаторів волонтерів акції.

    Більш детальну інформацію про проведення акції можна отримати на сайті http://fsds.in.ua/.



    22.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Усім, хто має можливість допомогти в акції, просимо звертатися до УМГО "ЄС", безпосередньо до керівника акції від організації Яни Сидор.
    http://vkontakte.ru/id24508651
    [email protected]