ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ринок праці в Закарпатській області станом на 1 травня 2011 року

    24 квітня 2024 середа
    51 переглядів

    У квітні п.р. у пошуках роботи до державної служби зайнятості звернулося 2,9 тис. незайнятих громадян, що на 1,2% більше, ніж у квітні торік. З числа тих, що звернулися з питань працевлаштування у квітні п.р., майже половину складали жінки, кожний другий – молода особа у віці до 35 років, 12,9% – особи, які потребують особливого соціального захисту.



    Станом на 1 травня п.р. на обліку в державній службі зайнятості перебувало 16,6 тис. незайнятих трудовою діяльністю громадян, з них статус безробітного мали 16,0 тис. осіб або 96,6%. Порівняно з відповідною датою минулого року кількість безробітних зросла на 30,4%.
    Рівень зареєстрованого безробіття, порівняно з аналогічною датою минулого року, зріс на 0,5 відсоткового пункту та на 1 травня п.р. становив 2,1% постійного населення працездатного віку.
    Серед районів області найвищий рівень безробіття у Воловецькому районі – 8,0%, найнижчий – в Хустському районі – 0,8%.
    Кількість осіб, працевлаштованих за сприяння центрів зайнятості за січень–квітень п.р. зменшилася на 0,8% порівняно з відповідним періодом торік і становила 6,1 тис. осіб. Рівень працевлаштування становив 22,9%.
    Із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття на допомогу безробітним за чотири місяці п.р. витрачено 30,7 млн. грн. Середній розмір допомоги для одного безробітного становив 690,91 грн., або 72,0% законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати.



    Головач О. Л.
    начальник відділу статистики праці Головного управління статистики у Закарпатській області



    Екс-мер Ужгорода С. Ратушняк також став на облік у центрі зайнятості

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору