ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про новації Податкового кодексу – на кущовому семінарі у Мукачеві (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    В Закарпатті податківці ще можуть працювати по новому кодексу

    Податкові органи продовжують серію семінарів для платників податків з метою роз’яснення норм розділу ІІІ Податкового кодексу, який набрав чинність з 1 квітня 2011 року і регулює справляння податку на прибуток підприємств.


    Сьогодні такий кущовий семінар, організований спільно з територіальним відділення АППУ та ДПА у Закарпатській області, відбувся у Мукачеві для платників податків Мукачівщини, Свалявщини та Берегівщини. Перед присутніми виступили голова ТВ АППУ Марта Волощук, начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Єва Мойшевич, президент Закарпатської торгово-промислової палати Отто Ковчар, директор філії ІВЦ «Вісник податкової служби України» Володимир Москаленко.
    Платників податків поінформували про особливості переходу на нові правила визначення оподатковуваного прибутку та про порядок заповнення декларації з ПДВ за новою формою, зміни, внесені до Податкового кодексу щодо податку на доходи фізичних осіб. Також присутніх ознайомили із проектом Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України" (щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва), який внесено урядом на розгляд парламенту.
    Доповідачі надали ґрунтовні відповіді на запитання, які надійшли від учасників семінару, та після завершення семінару –індивідуальні консультації.



    Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області



    2_0.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору