ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    27 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, в області сталося декілька ДТП - "Форд" наїхав на електричну опору, мотоцикл врізався в іномарку, "Ауді" збив велосипедистку, і багато краж - крадуть їжу, свиней та одежу, а у Свалявському районі дитина напилася "білизни" та отруїлася...


    АВТО НАЇХАЛО НА ЕЛЕКТРИЧНУ ОПОРУ
    Якийсь чоловік зателефонував у Мукачівський райвідділ міліції і повідомив, що в одному із сіл цього району автомобіль марки «Форд» виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в електричну опору. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що внаслідок аварії власника транспортного засобу та його пасажира госпіталізували в реанімаційне відділення районної лікарні з травмами різного ступеня важкості.

    ЗЛОДІЙ НЕ ВСТИГ СПОЖИТИ СВІЖИНУ
    У Тячівський райвідділ міліції звернулася місцева жителька, повідомивши, що в оселі її сина побував непрошений гість. Злодій зайшов на подвір’я через незачинену хвіртку і поцупив 20 кілограмів свинячого м’яса. Працівники міліції розшукали зловмисника. На щастя, свіжину він ще не встиг з’їсти, його як речовий доказ вилучили.

    МОТОЦИКЛ В’ЇХАВ В ІНОМАРКУ
    На автодорозі Довге – Виноградово сталася аварія. 23-річний житель одного із сіл Іршавського району, керуючи власним мотоциклом, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Сітроен». Внаслідок аварії мотоцикліст та його 21-річний пасажир від отриманих травм загинули. Транспортні засоби доставили на штрафний майданчик.

    ВЕЛОСИПЕДИСТКА ПОМЕРЛА НА МІСЦІ АВАРІЇ
    Близько четвертої години ночі на межі двох населених пунктів Вилок і Перехрестя Виноградівського району водій автомашини «Ауді» збив велосипедистку. Жінці на вигляд 50 років. На жаль, від отриманих травм бідолашна померла відразу на місці ДТП. Як з’ясувалося, вона намагалася переїхати вулицю, але її не запримітив власник транспортного засобу. Особу загиблої встановлюють.

    ДИТИНА ОТРУЇЛАСЯ ХІМІЧНОЮ РЕЧОВИНОЮ
    У Свалявську районну лікарню доставили річну дитину з набряком слизової оболонки ротової порожнини, утрудненим диханням. Медики встановили малюку діагноз: отруєння хімічною речовиною і хімічний опік стравоходу. Про маленьку пацієнтку лікарі повідомили у правоохоронні органи. Працівники міліції намагалися з’ясувати обставини, при яких отруїлося дитя, але його матір на той момент перебувала у стані алкогольного сп’яніння і нічого до ладу пояснити не змогла.

    ПОКУПЕЦЬ ПОЦУПИВ З МАГАЗИНУ «КРУТУ» СОРОЧКУ
    В обідню пору в один з дорогих ужгородських магазинів зайшов літній чоловік. Відвідувач покрутився, з’ясував, які тут ціни і, поки продавці розмовляли з іншими покупцями, вийшов з крамниці. Однак тільки-но за ним зачинилися двері, працівники магазину виявили, що з полиці зникла дорога чоловіча сорочка відомої марки. Продавці зателефонували у міліцію і повідомили про викрадення. Невдовзі співробітники Ужгородського МУ УМВС спільно з бійцями «Беркута» по гарячих слідах «вирахували» зловмисника і затримали. Ним виявився 53-річний місцевий житель. Сорочку, ціна якої 660 гривень, вилучили.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору