ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Україні розпочато процес об’єднання організацій роботодавців в єдину структуру

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів

    В Україні розпочато процес консолідації організацій роботодавців. Про це заявив голова Об’єднаного руху роботодавців України Дмитро Фірташ, виступаючи на засіданні, на якому були присутні всеукраїнські організації роботодавців.


    За словами Дмитра Фірташа, сьогодні єдина організація дуже важлива для країни. Об’єднання всіх організацій роботодавців в єдиний голос бізнесу дозволить більш ефективно проводити соціальний діалог з урядом і профспілками, напрацювати єдину стратегію розвитку економіки України, стимулювати залучення інновацій, підвищити якість професійної освіти, створити нові робочі місця.

    Дмитро Фірташ повідомив, що проведення об’єднавчого з’їзду, під час якого буде завершено процес консолідації всіх організацій роботодавців в єдину потужну структуру, заплановано на кінець листопада 2011 року.

    Сьогодні процес напрацювання єдиної позиції бізнесу з важливих для економіки і країни питань ускладнений, через розрізненість позицій роботодавців, які входять у 21 організацію. Спільні позиції з багатьох питань вдається напрацьовувати завдяки взаємодії у рамках координаційного органу під керівництвом Дмитра Фірташа.

    Прес-служба Об’єднаного руху роботодавців України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору