ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті відбувся обласний фестиваль ігрових програм "Грайлик-2005"

    18 апреля 2024 четверг
    49 переглядів

    У перші дні квітня в Закарпатському обласному ляльковому театрі вчетверте відбувся обласний фестиваль ігрових програм "Грайлик-2005", організатором якого є Ужгородське училище культури.Королева Гра і веселий хлопчик Грайлик відкрили двері в казковий світ розваг. Діти потрапили на день народження Грайлика, взяли участь у "Пригодах Буратіно", вчили ділення у програмі "Таблиця ділення".

    А молодь разом із героями програми "Долікувалися' лікувала хворих, знайомилася з закарпатськими весільними звичаями і традиціями за програмою "Готуємося до весілля" Шукали жінку для фараона учасники програми з м Виноградів.

    У номінації "Кращий ведучий" переміг С. Лизанець (директор Будинку культури с. Родниківка Свалявського району) "Найкращу гру" підготував колектив клубу с. Ключарки Мукачівського району (керівник І. Шпеник).

    Завдяки спонсорам — ТОВ "Дендро-Плюс" (директор Анатолій Буть), ВАТ "Укртелеком" (Олексій Крупкін), кафе "Рубін" (Марія Липчей), Акціонерному страховому товариству "Вексель" (Марія Колотова), благодійному фонду "Доркас-Закарпаття" (Єва Валковц) — всі учасники Ігор отримали цікаві призи. Наступного дня переможці були нагороджені грамотами та цінними призами. І за традицією свято завершилося частуванням усіх учасників та глядачів великим тортом від "Грайлика", який подарував постійний спонсор—кафе "Фантазія" (директор Надія Мицька)

    Велика заслуга в проведенні фестивалю належить старшому викладачу училища культури Л. Ухач, котра не тільки директор і головний організатор заходу, а й його душа, творець і натхненник.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору