ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бухгалтери ужгородської міліції відзначають професійне свято

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    16 липня відзначається професійне свято бухгалтерів

    Бухгалтерія - це серце будь-якої організації, установи, закладу, підприємства та найбільша їх цінність. Від роботи бухгалтерів залежить фінансове обличчя кожного підприємця.


    16 липня в Україні відзначається професійне свято бухгалтерів. Тож в цей день і співробітники сектору фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області відмічають своє чергове «день народження».
    Одним із основних аспектів цього сектору є своєчасна та повна виплата особовому складу ужгородської міської міліції грошового утримання та заробітної плати. Сектор веде також облік надходження грошових коштів, товарно-матеріальних цінностей і основних засобів, контролює своєчасну їх постановку на баланс установи, здійснює достовірне та повне відображення в бухгалтерському обліку операцій, пов'язаних з рухом товарно-матеріальних цінностей та коштів.
    Керує роботою сектору фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області Поліна Віталіївна Корень.
    Як розповіла пані Корень, у їхньому підрозділі працює троє прекрасних жінок – знавців своєї справи. Це Сільвія Петрівна Січка, Валентина Анатоліївна Газа та Вікторія Йосипівна Штибель. Усі вони кваліфіковані спеціалісти, із дипломами та немалим стажем роботи.
    Маючи нагоду Поліна Віталіївна вітає своїх колег та всіх бухгалтерів з професійним святом і бажає їм, щоб їхню важку та відповідальну роботу завжди супроводжували успіх, визнання колег та керівництва, гідна матеріальна винагорода за результатами їхньої праці!
    До привітань також приєднується керівництво та особовий склад Ужгородського МУ УМВС і у свою чергу бажають всім бухгалтерам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, достатку, невичерпної енергії, творчої наснаги та успіхів у роботі. Хай завжди Вас оточує людська повага та буде прихильною до Вас людська доля. Найкращі побажання Вашим близьким та рідним!


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору