ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителька Мукачева підрізала співмешканця, а батько підняв ніж на сина

    19 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів

    Під час сварки, у стані афекту, а ще коли розум затьмарений горілкою, недалеко й до трагедії. Розлючені домочадці в пориві гніву хапаються за ножі, молотки, сокири…


    Відразу кілька таких прикрих злочинів із розряду «битовухи» сталися в минулі вихідні у м.Мукачево (Закарпаття).
    Вечірньої пори в тамтешню лікарню «швидка» доставила 59-річного жителя міста з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки. Про порізаного пацієнта лікарі повідомили в міліцію, й на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

    Як з’ясували правоохоронці, вказані тілесні ушкодження потерпілому завдала під час сімейної сварки на кухні кухонним ножем його співмешканка. До слова, молодиця ця аж на тридцять літ молодша за свого співмешканця... Речовий доказ скоєння злочину—кухонний ніж вилучено, обставини справи зясовуються.

    Ледь не завершилася трагедією ще одна сімейна сварка—цього разу в мукачівському селі Ракошино. Тут 69-річний пенсіонер, хильнувши зайвого, під сварки увігнав лезо саморобного перочинного ножа в груди своєму 37-річному синові. За життя потерпілого боряться лікарі, а горе-батька доставлено в райвідділ міліції.

    Третього порізаного потерпілого доставили в Мукачівську ЦРЛ з селища Чинадієво. У 37-річного пацієнта лікарі діагностували проникаюче ножове поранення черева. До всього, той ще й перебував у нетверезому стані… Зі слів дружини потерпілого, яку опитали міліціонери, чинадійовець сам поранився, упавши сп’яну на кухонний ніж… Чи це справді так, чи ні—зясовується, злощасний ніж вилучено.
    ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору