ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородське "Закарпаття" перервало серію поразок і нічиїх

    29 марта 2024 пятница
    46 переглядів

    ОСК "Закарпаття" (м.Ужгород) у суботу, 16 квітня, нарешті перервало довгу серію поразок і нічиїх. Закарпатці на своєму полі в Ужгороді всуху перемогли київський "Арсенал" — 2:0.Результати інших матчів: "Кривбас" переграв "Металіст" (3:1), а "Іллічівець" та "Чорноморець", як і "Динамо", здобули свої наступні три очки з мінімальним рахунком. Зафіксовано також два нічийні рахунки: "Таврія" - "Дніпро", 1:1, "Волинь" - "Металург" (Запоріжжя) 2:2.

    Черговий впевнений крок до здобуття другого у своїй історії комплекту золотих нагород зробив донецький "Шахтар", який вдома розгромив аутсайдера вищої ліги - столичну "Оболонь".

    Забити у ворота киян "гірники" зуміли лише на початку другого тайму. Відзначився Хюбшман. Як виявилося, це був лише початок зливи голів, що полилася на "Оболонь". Тринадцять хвилин знадобилося команді Мірча Луческу, аби забити супернику ще чотири голи. Їх авторами стали Бєлік, Воробей та двічі Елано. За "Оболонь" забив Гололобов, а наприкінці матчу Конюшенко. 5:2 - переконлива перемога "Шахтаря".

    Чинний чемпіон України "Динамо" вдома у грі з полтавською "Ворсклою" перервав свою триматчеву безвиграшну серію. Рінкон буквально проштовхнув м"яча у ворота полтавчан, чим і встановив остаточний рахунок гри. Оскільки і Шацьких у штрафній "Ворскли" не порозумівся з м"ячем, хоча перебував у вигідній позиції. А удар Гусєва прийшовся у стійку воріт гостей. Такий нефарт на післяматчевій прес-конференції головний тренер Динамо зписав не на технічну недосконалість своїх підопічних, а на потойбічні сили.



    На горі турнірної таблиці без змін - донецький "Шахтар", маючи гру у запасі, випереджає "Динамо" на 5-ть пунктів, а своїх земляків з "Металурга" - на 17-ть. "Волинь" - четверта, на очко менше у "Чорноморця".


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору