ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Влада й бізнес мають бути партнерами

    20 апреля 2024 суббота
    55 переглядів

    "Влада і бізнес — партнери" — форум під такою назвою відбувся в Ужгородській райдержадміністрації, що на Закарпатті. Головна його мета — щоб влада допомагала суб’єктам підприємницької діяльності, а не заважала, не ставила їм, образно кажучи, палки в колеса, не створювала проблеми.Найбільше підприємців турбує недосконале податкове законодавство, тому начальник Ужгородської МДПІ Тарас Триндяк намагався роз'яснити всі зміни і доповнення податкових документів, запевнив, що всі непорозуміння вирішуватимуться на місцевому рівні, по судах не доведеться ходити, як це було раніше.

    Голова ради територіального відділення асоціації платників податків України Марта Волощук розповіла про те, як асоціація захищає платників податків, допомагає вирішувати проблеми. М.Волощук запропонувала створити районне відділення асоціації, а керівником обрати директора АПФ «Леанка» Хачатура Петросяна.

    На форумі також виступили голова Ужгородської райради Наталія Сейковська, голова Спілки підприємців Ужгородського району Володимир Гіжан та інші.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору