ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    19 квітня 2024 п'ятниця
    39 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, в Ужгороді почали пропадати діти, підлітки грабують іноземців по всій області, в Виноградово пенсіонер випав з вікна, а в Рахівському районі батько підстрелив рідного сина ...


    ДІТЕЙ ПОВЕРНУЛИ ЇХНІМ БАТЬКАМ
    В Ужгородське міське управління міліції звернулася напередодні місцева жителька з проханням розшукати її чотирнадцятирічну дочку. За словами заявниці, дівчинка пішла у невідомому напрямку і додому не повернулася. Внаслідок вжитих заходів співробітники ВКМСД розшукали згубу і повернули батькам. З подібною заявою того ж дня звернулася ще одна жителька обласного центру. Жінка повідомила, що зник її 19-річний син. Правоохоронці також з’ясували місцезнаходження хлопця і повернули його додому.

    НІМЕЦЬКОГО ТУРИСТА ОБІКРАЛИ В УЖГОРОДІ
    Німецький 29-річний турист прибув на Закарпаття, аби насолодитися знайомством з красотами нашого краю. Зупинився в обласному центрі. Своє авто припаркував на одній із вулиць міста, але зачинити його забув. Можливо, у цивілізованій Німеччині біля так нахабно не обкрадають. Але нашим злодіям, як виявилося, байдуже, що там твориться у європейських державах. Вночі вони проникнули у салон його авто і поцупили ноутбук та мобільний телефон. Потерпілий іноземець звернувся вранці по допомогу в Ужгородське міське управління міліції. До честі наших стражів порядку слід зауважити, що того ж дня вони не лише вийшли на слід крадіїв, а й затримали їх і вилучили речові докази. Зловмисниками виявилися 18 річний житель одного із сіл Ужгородського району та 17-річний мукачівець.

    ПЕНСІОНЕР ВИПАВ З БАЛКОНА
    Трагедія розігралася недавнього ранку в одній з багатоповерхівок Винлоградова. Тут з балкона власної оселі випав 65-річний чоловік. Потерпілого з тяжкими травмами голови доставили у реанімаційне відділення районної лікарні. На жаль, врятувати життя бідолашному не вдалося. Медики зателефонували у міліцію. Як стало відомо стражам порядку, пенсіонер страждав на невиліковну недугу – рак горла, а давно хворів на епілепсію. Тож обставини цього випадку ще встановлюються.

    НА РАХІВЩИНІ БАТЬКО ПІДСТРЕЛИВ СИНА,
    незаконно полюючи у потемках на дичину
    …Глибокої ночі у приймальне відділення Рахівської районної лікарні доставили 34-річного Івана, жителя с. В. Водяне. Черговий лікар одразу зателефонував керівництву медзакладу та іншим колегам, адже чоловіка привезли з вогнепальним пораненням, і він потребував негайної операції. Повідомлення про пацієнта з незвичним пораненням надійшло і в Рахівський райвідділ міліції.
    Близько третьої ночі в помешканні начальника районної міліції Павла Басараби задзвенів телефон. А невдовзі про повідомлення про нічну НП підняло на ноги ще й першого заступника начальника рахівської міліції Івана Гураля, заступника Мирослава Вішована, начальника карного розшуку Едуарда Капчука, оперативників карного розшуку, словом, майже весь особовий склад районної міліції.

    ОДИН ХЛОПЕЦЬ ВТОПИВСЯ, ІНШИЙ – У РЕАНІМАЦІЇ
    Поки ще стоять спекотні серпневі дні, люди прагнуть провести їх поближче до водойм. Але серпень – місяць зрадливий. Хоча повітря вдень прогрівається достатньо, все ж вода не встигає досягти потрібної температури. Як наслідок -- виникають різні непередбачувані ситуації. В одному із сіл Ужгородського району, наприклад, виявили мертве тіло 19-річного юнака, який втопився у тамтешній річці. А на Берегівщині 18-річного хлопця ще встигли «відкачати» і доставити у реанімаційне відділення районної лікарні. За словами очевидців, він заплив на велику відстань від берега і не мав сили повернутися.

    НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК ПІД ЧАС ЗМАГАНЬ
    У Міжгірську районну лікарню з діагнозом: черепно-мозкова травма, політравма грудної клітки, переломи рук і ніг доставили 33-річного киянина. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала: чоловік брав участь у змаганнях з точності приземлення на парапланах, які відбувалися на горі Підгимбув на Міжгірщині. Однак, виконуючи трюк, через несправність літального апарату упав з висоти 80 метрів. Нині він перебуває на лікуванні у реанімаційному відділенні.

    ТРАГЕДІЯ НА НАСОСНІЙ СТАНЦІЇ В ОНОКІВЦЯХ
    Під час відкачування каналізаційних вод на насосній станції ВАТ «Закарпаттяобленерго» в Оноківцях на Ужгородщині стався нещасний випадок. Двоє працівників цієї установи віком 61 та 45 років упали у бетонним колодязь завглибшки чотири метри. Як наслідок, один з них, старший, від отриманих травм загинув на місці події, його напарник з отруєнням парами органічного походження, закритою черепно-мозковою травмою і забійною раною чола доставлений у реанімаційне відділення міської лікарні. Обставини цього випадку ще встановлюються.

    ПОГРАБУВАВ ТОВАРИША ПО ЧАРЦІ, ЗА ЩО ОПИНИВСЯ В ТЮРМІ
    Надмірна доза випитого спиртного, як відомо, навіть людині з врівноваженим характером та адекватною поведінкою здатна затьмарити розум, а що вже казати про особу з понівеченою тюрмою психікою. От і 34-річного жителя Тячівського району Юрія В. клятий зелений змій знову привів туди, звідкіля той нещодавно повернувся -- на тюремні нари…
    Цей чоловік вже не вперше конфліктує із законом. За свої молоді ще роки вже встиг кілька разів побувати «за колючкою». Востаннє був засуджений за скоєння розбійного нападу вироком Тячівського районного суду в грудні 2004 року.

    З БЕНЗОПИЛОЮ – НА ВЛАСНУ ДРУЖИНУ
    У Великоберезнянський райвідділ міліції пізно ввечері хтось зателефонував і повідомив, що в одному із сіл району на подвір’ї з бензопилою бігає за власною дружиною і дітьми 52-річний місцевий житель. Рятуючись від домашнього хулігана, четверо його дітей змушені були зачинитися у помешканні. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Дебошира затримали, правда, свою «зброю» він встиг заховати.

    ВНАСЛІДОК ЗАГОРАННЯ ДИВАНА ЗАГИНУВ ХЛОПЧИК
    В обідню пору в оселі жительки одного із сіл Тячівського району несподівано виникла пожежа, під час якої сама господиня та її дворічний онук отримали численні опіки і були доставлені у лікарню. Однак дитина постраждала найбільше і того ж дня померла у реанімаційному відділенні. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, котра встановила: господиня на якийсь час відлучилася з дому, залишивши свого онука спати. В той час виникла пожежа. Вогонь перекинувся на диван, де спала дитина. Наразі за цим фактом ще проводиться розслідування.

    ЧЕРГОВА ПОБУТОВА «ПОНОЖОВЩИНА» НА РАХІВЩИНІ
    На телефон 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря Рахівської районної лікарні про те, що до них з двома колото-різаними ранами доставлено 24-річну місцеву жительку. Правоохоронці, які виїжджали у медзаклад, з’ясували: молоду жінку порізав її 28-річний співмешканець. Речовий доказ – кухонний ніж – вилучили. Хулігана затримали.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору