ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іршавські та хустські першачки отримали подарунки від Степана Деркача

    29 березня 2024 п'ятниця
    55 переглядів
    Степан Деркач привітав першокласників з Днем знань

    День 1 вересня, початок нового навчального року в школах Іршавського та Хустського району, виявився багатим не тільки на побажання, теплі слова, а й подарунки.


    Так, кожен першокласник з Іршавського та Хустського районів від депутата Закарпатської обласної ради від Партії регіонів Степана Деркача отримав дитячу пізнавальну енциклопедію, яка, без сумніву, допоможе ширше пізнати світ цікавого і незвіданого. Окрім того, подарункові енциклопедії від імені С.Деркача отримали й педагогічні працівники всіх шкіл. Не забув обласний депутат й про бібліотеки. Фонд книгозбірень поповнився підбіркою видань, які несуть інформацію про історію і культуру нашого краю, його унікальні особливості.

    Сам депутат облради в День Знань завітав в Хустську ЗОШ І-ІІ ст. з угорською мовою навчання. Вітаючи учнівський та педагогічний колективи з першоверснем, Степан Тиберійович зазначив: "Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя".

    Найщиріші слова подяки Степан Деркач адресував вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави: "Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Разом з тим, ви, вчителі, маєте бути морально і соціально захищеним. Першочергове завдання, над яким працюють органи влади - повернення високого авторитету освітянській професії, покращання матеріального становища педагогів".

    Директор Хустської ЗОШ І-ІІ ст. з угорською мовою навчання Катерина Тимчук подякувала обласному депутату за ту увагу, яку він приділяє їх навчальному закладу, особливо за заміну старих вікон і дверей на нові. Найближчим часом Степан Деркач планує посприяти в комп'ютеризації цієї школи.
    Юрій БЛИЩАК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.