ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нові призначення в Закарпатській прокуратурі

    18 апреля 2024 четверг
    70 переглядів

    Наказом Генерального прокурора України Святослава Піскуна першим заступником прокурора Закарпатської області призначено Івана Русина. Як повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі обласної прокуратури, до повернення на Закарпаття Іван Михайлович працював заступником начальника організаційно-методичного відділу управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави в Генеральній прокуратурі України.

    На посаду заступника прокурора області призначено Анатолія Петруню, який, пропрацювавши більше року першим заступником прокурора м.Севастополь, повернувся в органи прокуратури Закарпаття.

    Ужгородську транспортну прокуратуру очолив Олександр Кудільчак. Попередня посада Олександра Васильовича — старший прокурор організаційно-контрольного відділу прокуратури області.

    Новим прокурором Мукачівського району став Іван Цар. До цього призначення Іван Іванович очолював відділ підтримання державного обвинувачення та представництва в судах управління нагляду за додержанням та застосуванням законів на транспорті Західного регіону ГПУ.

    Нового керівника має також прокуратура Воловецького району. Ним призначено Мирона Ореса, остання посада якого — заступник прокурора м.Мукачево.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору