ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

КРУ знайшло на Закарпатті фінансових порушень майже на 37 мільйонів

    20 квітня 2024 субота
    72 переглядів

    13 вересня в Ужгороді у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбулася прес-конференція начальника КРУ в Закарпатській області Миколи Михайловича Рябця, котрий розповів про підсумки роботи управління за 8 місяців поточного року.


    За словами Миколи Рябця, КРУ контролює використання бюджетних коштів на державних і комунальних підприємствах і установах, а також за цільовими програмами. З початку року працівники КРУ в Закарпатській області перевірили 230 підприємств, установ та організацій, у 219 з них виявили порушення фінансової дисципліни, що становить фактично 95,2 %. Упродовж 8 місяців 2011 року на всіх цих об'єктах контролю виявлено фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 36,8 млн. грн., а це на 7,8 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.
    За результатами проведених контрольних заходів КРУ в Закарпатській області застосувало до порушників фінансово-бюджетної дисципліни такі санкції: у 33-х випадках проведено зупинення операцій з бюджетними коштами, у 8-ми – зменшено бюджетні призначення (асигнування) розпорядникам бюджетних коштів та призупинено бюджетні асигнування у 80 випадках. 119 ревізійних матеріалів передали до правоохоронних органів для вжиття відповідних заходів. За результатами розгляду зазначених матеріалів порушено 27 кримінальних справ.
    Упродовж восьми місяців поточного року за порушення фінансової дисципліни працівниками управління складено 681 протоколів про адміністративні правопорушення, у той час як за аналогічний період минулого року – 470. До дисциплінарної відповідальності в звітному періоді притягнуто 123 посадові особи та до матеріальної – 38.

    Значною є й робота контрольно-ревізійного управління, спрямована на попередження порушень фінансової дисципліни. Так, за результатами ревізій та аудиторських досліджень працівники управління розробляють пропозиції, як уникнути проблем у майбутньому. Результат цієї роботи такий: протягом восьми місяців 2011 року для прийняття управлінський рішень за результатами ревізій і комісійних перевірок направлено 279 інформацій. Загалом за результатами цих пропозицій прийнято 197 управлінських рішень за результатами ревізій і комісійних перевірок.

    На прес-конференції Микола Рябець також повідомив, що, згідно з указом Президента про оптимізацію центральних органів виконавчої влади, КРУ, як і багато інших структур, проходитиме через реорганізацію. В її процесі проведуть скорочення штату, а саме управління називатиметься Державною фінансовою інспекцією.

    Але, на жаль, на сьогоднішній день КРУ ніяк не вдається перевірити роботу Закарпатської торгово-промислової палати, де президенту Ковчару Отто вдається вже більше 10 років проводити різні фінансові махінації із зарплатами своїх працівників.

    Швидше за все, Отто Ковчар "кришує" все махінації Президент ТПП України Сергій Сліпченко. Недарма ці два "махінатора" працюють разом вже більше 15 років.

    Тому співробітникам КРУ і забороняють робити будь-які перевірки в Закарпатській ТПП. Адже президентом Закарпатської торгово-промислової палати ось уже 10 років поспіль є незамінний шахрай і аферист Ковчар Отто.

    Нагадаємо також, що головним бухгалтером Закарпатської ТПП працює Корольова Олександра, яка спокійно займається разом із президентом великими фінансовими махінаціями. Нещодавно вона пішла вже на підвищення. Її обрали віце-президентом палати. Красти - так по крупному! І щоб ніхто не заважав ...



    Прес-центр газети "Закарпатська правда"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ще б подали прізвища та посади основних порушників фінансової дисціпліни, а не сухі цифри за якими не видно роботи.