ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Страйкує колектив єдиної в Україні обласної угорськомовної газети "Карпаті Ігаз Со"

    19 апреля 2024 пятница
    63 переглядів

    Редакція єдиної в країні угорськомовної газети "Карпаті Ігаз Со", що виходить в Ужгороді, протестує проти спроб звільнити свого головного редактора Елеміра Кевсегі. Учора газета помістила Заяву до журналістів Закарпаття:Шановні колеги!

    Як Вам відомо, на найстарійшу і найавторитетнішу угорськомовну газету нашого краю "Карпаті Ігоз Со" вже впродовж декількох місяців чиниться натиск, який є безпрецедентним в історії журналістики Закарпаття. Один із засновників часопису — Товариство угорської культури Закарпаття, робить все можливе і неможливе з метою звільнення з посади головного редактора газети – Елеміра Зігмундовича Кевсегі, і разом з цим поступово знищити цей друкований орган.

    Основна мета – це закриття "Карпаті Ігоз Со".

    Шановні колеги!

    Працівники газети просять Вас підняти свій вагомий голос проти такого грубого порушення свободи слова, виступити на захист недоторканості вільної демократичної преси! Просимо Вас підтримати наш колектив, щоб ми могли захистити свої людські та професійні права, а також інтереси наших читачів.

    Просимо Вас не забувати: якщо цей метод "пройде" і стане практикою, не буде у безпеці жоден друкований орган, жоден журналіст.

    Колектив редакції від сьогоднішнього дня оголошує частковий страйк!



    Колектив редакції газети "Карпаті Ігоз Со"


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости