ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Закарпатдержрибохорона": Ловити цінні види риб забороняється

    25 квітня 2024 четвер
    50 переглядів

    18-19 вересня на Закарпатті інспекторським складом Боржаво-Тисянського відділу рибоохорони (Шарой Т.Т., Регуш І.І., Куцин М.М.,Решатор О.М., Генцій А.К.,Палько В.В., Мотря М.М. з громадськими інспекторами), проведено комплексний рибоохоронний рейд по дотриманню правил рибальства в межах Хустського, Виноградівського районів.


    Окрім боротьби з браконьєрством, увага була акцентована і на дотримання "нерестового" режиму рибальства та незаконному добуванні цінних видів риб.
    Так близько 13.00 на р.Ріка поблизу с.Березово Хустьського району було затримано гр.Секереш В.В. (1956р.н., мешканець смт. Міжгір'я), котрий незаконно на вудочку виловив 7 шт. харіуса європейського, 1 шт. ялець-андругу занесених до Червоної книги України, спричинивши збитки на суму 260 грн. На порушника складено протокол за ст..90 КУпАП для направлення в суд.
    В іншому місці трохи вверх по течії було затриманого ще одного рибалку (нахлестова вудка) гр.Мица П.І.(1962р.н.,житель смт. Міжгір'я), який також в улові окрім іншої риби, мав 3 шт. харіса-європейського (збиток 102 грн.). На порушника складено протокол за ст..90 КУпАП для направлення в Міжгірський районний суд (санкція статті передбачає 340-680 грн. штрафу з відшкодуванням завданих збитків.
    Поблузу с.Королево Виноградівського району (залізничний міст) З порушника помітивши інспекторів рибоохорони на човні, повтілаки в лісний масив залишивши на березі р.Тиса - пристосовані для браконьєрства автомобільні камери, сітки та "моторолер".
    За останній тиждень (12-19.09) інспекторським складом Закарпатдержрибоохорони викрито 39 порушень (3 браконьєрство, 2 вилов Червонокнижних видів, 2 порушення правил водозабор, 5 за спробу до "браконьєрства"), вилучено 16 заборонених засобів лову та 27 кг. риби. Видано 6 приписів на усунення порушень природоохоронного законодавства.
    Закарпатдержрибохорона

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору