ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тисячі іноземців шукають свою другу половинку в Україні (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    36 переглядів
    Дівчата впевнені, що це шанс стати багатими та щасливим

    У шлюбних агенціях бум! Тисячі іноземців прагнуть знайти свою другу половинку саме в Україні.
    За даними "Associated Press" все частіше “амерікан бойз” звертаються у шлюбні агенції, які шукають їм пару серед молодих та красивих українок. За останні 10 років лише в США кількість таких шлюбів зросла вдвічі.

    Американець Джим ДіГрегоріо готується до найважливішого побачення у житті. У 68 років чоловік врешті визначився, з якою жінкою він бажає одружитися.

    "Це має бути дівчина вихована у старих традиціях, у родині, де головою був батько. Бо я також волію бути капітаном на власному кораблі", - каже наречений Джим ДіГрегоріо.

    Так званий “романтичний тур” в Україну коштував іноземцю 4 тисячі доларів. У програму входять спеціально влаштовані вечірки, де чоловіки мають нагоду познайомитися з молодими дівчатами. Після дефіле українок у купальниках та запальних танців багатьом іноземцям таки вдається розгледіти своє щастя.

    Заможні іноземці кажуть, що втомилися від агресивних та феміністичних жінок у своїх країнах. А українок вважають традиційними і сексуальними. Дівчата ж упевнені, що це їхній шанс стати багатими та щасливими. І різниця у віці їх зовсім не турбує.

    Натомість правозахисники вважають, що це не що інше, як варіант проституції чи торгівлі людьми. Причину такого "туризму" вбачають у економічній ситуації в Україні. Саме через бідність молоді дівчата змушені шукати кращого життя закордоном.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    вот і всіх цих дівчат нахуй с країни
    шльондри продажні

    торгівля людми, в законі.
    чому смертну кару заборонили, тваю мать ...