ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді тривають перевірки щодо незареєстрованої найманої праці

    16 квітня 2024 вівторок
    54 переглядів

    На засіданні Ужгородського міськвиконкому цієї середи, окрім інших робочих питань, підбивали попередні підсумки перевірок, спрямованих на легалізацію праці в місті.


    Робоча група протягом літніх місяців цікавилася в роботодавців, чи уклали вони трудові договори з найманими працівниками.

    За результатами 117 перевірок виявлено порушення трудових відносин у 40 роботодавців, в котрих неофіційно працювало 77 людей. Відтак укладено 18 трудових договорів, а щодо трьох порушників законодавства про працю матеріали передано у Територіальну державну інспекцію праці у Закарпатській області.

    З 5 по 19 вересня перевірено 16 суб'єктів підприємницької діяльності, 4 з яких порушили законодавство про працю щодо оформлення трудових відносин (у них працювало 7 людей, котрі не були офіційно зареєстровані). Робочою групою запропоновано укласти трудові договори.

    Як було наголошено на засіданні міськвиконкому, такі перевірки, які проводяться спільно з податківцями і мають на меті легалізацію робочої сили в Ужгороді, триватимуть, - інформує прес-служба міської ради.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору