ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський "Андезит" хоче відновити каналізацію на вулиці Гранітна

    28 березня 2024 четвер
    51 переглядів

    На засіданні Ужгородського міськвиконкому цієї середи, окрім інших робочих питань, знайомилися зі станом справ на підприємстві "Андезит". Завод, на якому працює 40 людей, провадить діяльність з видобутку каменю та виробництва щебеню.


    Камінь видобувають наразі лише у кар’єрі в селі Оріховиця й через відсутність замовлень підприємство працює не на повну потужність.

    На виконкому керівникові підприємства Іванові Пораді запропонували вивчати способи покращення конкурентноздатності продукції. А також - розширювати сферу діяльності, до прикладу, подумати над можливістю підготувати бізнес-план щодо розвитку рекреаційної зони – так званого "кар’єру", з яким сусідить завод.

    Також порушили питання місцевої каналізації. Кілька підприємств, розміщених в тому ж районі, що й "Андезит", виробляють будівельні матеріали та іншу габаритну продукцію, і їхні вантажівки зруйнували прокладені під дорогою каналізаційні мережі, через що страждають мешканці мікрорайону. Іван Порада узяв на себе зобов’язання поспілкуватися з керівниками підприємств щодо можливостей їх участі у проекті відновлення мереж, - інформує прес-служба міської ради.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору