ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді депутати зібралися на позачергову сесію через газовиків

    23 квітня 2024 вівторок
    47 переглядів

    На позачерговій сесії Ужгородської міської ради депутати відкоригували фінансові документи – затвердили пооб’єктний розподіл коштів на підвідні газопроводи для автономних котелень.


    Як прокоментував Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, попри те, що минулого тижня депутати вже займались фінансуванням газопроводів, позачергову сесію довелося скликати знову.
    "Справа в тому, що газовики, розробляючи проекти, не надали кошторис для фінансування підводу газопроводів до модульних котелень. І вийшло, що цифри їх проекту не співпадають із розподілом. Отже, щоби все було точно (а йдеться про кошти міського бюджету!), сьогодні ми прийняли рішення щодо кожного конкретного об’єкту. Ми одразу ж профінансуємо роботи на газопроводах, які газовики проводять до модульних котелень", - розповів Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов.
    "Мене взагалі дуже дивує позиція керівництва "Закарпатгазу" – таке враження, що вони не просто не хочуть допомогти місту, в якому живуть і працюють, а й свідомо затягують процес підключення котелень. До прикладу, посилаються на застарілі норми закону, ускладнюючи оформлення документів в той час, коли діє вже спрощена процедура. До прикладу, через такі дії на два тижні затримали включення котельні для дитячого садочку на вул. Йокаї. Ми опалювали заклад електрообігрівачами, хоча вже два тижні там могло бути газове опалення", - цитує міського голову його прес-секретар Алла Хаятова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору