ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Громадське об’єднання «МІСТО» віддає данину Пам’яті ветеранам

    20 апреля 2024 суббота
    72 переглядів

    Громадське об’єднання «Місто» ініціювало ряд заходів в місті Ужгороді, аби ветерани Великої Вітчизняної війни не залишилися обійдені в святкові дні увагою і відчули сповна спадкоємність поколінь та те, що справа їхня не пропала, а живе в полум’яних серцях молодшого покоління, не згасилася різними перехідними періодами то до демократії, то від неї в інший бік.

    Ветеранів Великої Вітчизняної війни вітає заступник голови Закарпатської територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій ОЛЕКСІЮК
    Ветеранів Великої Вітчизняної війни вітає заступник голови Закарпатської територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій ОЛЕКСІЮК

    Пройшли і ще тривають зустрічі в різних куточках міста над Ужем. Тепле побачення з героями, що супроводжувалось врученням подарунків, відбулося завдяки Сергію Олексіюку, Іштвану Цапу та Олександру Ковачу в загальноосвітній школі №20.

    Значну громадську активність проявив і директор “Ужгородтеплокомуненерго” Юрій Георгійович Фогел. Він провів декілька зустрічей із ветеранами. Як і щороку, Ю.Фогел організовує грошові премії, святковий стіл для ветеранів Другої Світової. Мало того — сорок одному чоловіку він подарував чисто людські візити додому з продуктовими наборами і вітаннями.

    86 пакетів продуктів вручено звитяжцям Великої Вітчизняної війни і завдяки сприянню депутата Ужгородської міської ради, голови громадського об’єднання “Місто” Сергія Миколайовича Слободянюка, котрий був генератором усього живого сценарію теплих віншувань сивочолим героям.

    В готелі ж “Закарпаття” мав зустріч із ветеранами його директор і член ГО “Місто” Олександр Доктор. Від його імені та з участю зроблено візити з продуктовими наборами до 51 ветерана.

    Депутати Ужгородської міської ради Павло Мешко та Станіслав Пономарьов провели пам’ятні зустрічі в кафе “Обіди по-домашньому”, що завжди привітне до бійців, котрі залюбки згадують там про минулі небезпечні дні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору