ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді здійснено підпал автомобіля голови Закарпатської обласної організації Партії Промисловців і Підприємців України Іштвана Цапа

    25 апреля 2024 четверг
    76 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді згорів автомобіль голови Закарпатської обласної організації Партії Промисловців і Підприємців України Іштвана Цапа. Це вже третя спроба “наїзду” на І.Цапа: першою 2 роки тому була спроба вбивства біля під’їзду багатоповерхівки, де він мешкає — там у нього пізно ввечері стріляли; другою — коли вщент спалили його “мерседес”. По жодному з цих замахів на майно та життя І.Цапа кримінальних справ порушено не було.

    Рано-вранці невідомими особами біля під’їзду будинку, де мешкає Іштван Цап, були розбиті лобове та заднє скло його власного автомобіля. Окрім того, у салон, який попередньо залили бензином, було кинуто запальничку й тільки дивом автомобіль не зайнявся.

    За попередньою інформацією, даний злочин пов’язаний з конфліктною ситуацією навколо Центрального авторечового ринку по вул.Краснодонців, контроль над яким намагається відновити СП ”Спедітор”(власник народний депутат України С.Ратушняк). Закарпатська облорганізація Партії Промисловців і Підприємців України виступила на захист законного власника даного об’єкту — ВАТ “Ужгородське АТП-12107”, чим, мабуть, сильно роздратувала власників “Спедітора”, які вже втретє нещодавно намагалися силоміць захопити ринок.

    За фактом спроби підпалу автомобіля голови ЗОО ПППУ провадиться слідство. Як на цей раз поведуться правоохоронці, подивимося!
    В Ужгороді підпалили машину начальника управління Закарпатської облдержадміністрації
    Спроба захвату речового ринку на вул.Краснодонців в Ужгороді провалилася (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору