ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На сцені Закарпатського обласного театру ляльок група «Чісла» презентуватиме альбом «Гражданин толпы»

    20 квітня 2024 субота
    20 переглядів
    В Ужгороді група "Чісла" презентуватиме альбом "Гражданин толпы"

    Про що сьогодні навіть поети вибирають мовчати, на що краще не дивитися, про що легше не мріяти?...Чи потребують ці запитання відповідей? Одні знизають плечима : «До чого все це?» Інші навіть не почують. Ще хтось здивується :« О, попахує нафталіном-ви з якого століття?»


    В тому то й справа, що із двадцять першого! І чим більше запитань, тим більша імовірність бути почутим. Адже і у 1 столітті,і в 18, і у 21-му люди потребують любові, люди не розучилися мріяти, хоча й соромляться цього. Так само потрібен нам дах над головою і можливість комусь довіряти, так само голодні зупиняються на порозі злочину , а романтики вірять у кохання. І однаково кожен шукає істину, нехай підсвідомо, подібно сліпим кошенятам, які не знають, у якому ж напрямку рухатися, а все-таки, шукають. І діти, і тридцятирічні, і майже на межі життя… А інакше не можна, бо ж всі ми люди, бо ж всі ми особливі.
    Ось так коротенько про те, що сповідують у своїй творчості хлопці із групи «Чісла». Тобто про що грають та співають, чим живуть. Напевно, саме тому їхня музика органічно поєднана із текстами та виконанням. Інакше кажучи, вони вірять у те, що несуть слухачеві зі сцени.
    Ідея обєднати творчі зусилля зявилася у 2005 році. Хлопці придивилися один до одного, «зігралися» і взялися за створення ще тоді безіменного альбому «Гражданин толпы». На жаль, робота розтягнулася на кілька років – то склад групи мінявся, то не було технічних можливостей для запису, то аж занадто та скрупульозно прислухалися до вже зробленого, адже керуються головним правилом – якщо щось робити, то на всі 100%, інакше не варто й починати. І ось у жовтні альбом побачив світ. Інтернет-аудиторія його помітила і активно відреагувала прослуховуваннями та закачуванням пісень. Якщо спробувати стилізувати групу, то лейбик «Російський соціальний рок»,напевно, буде найбільш вдалим. І хоча інтернет-критики традиційно намагаються приміряти на альбом одяг іноді навіть зовсім не схожих між собою вовків російського року на кшталт «ДДТ», «Аліси», «Агата Крісті» і «Калінов мост»,всі визнають, що група «Чісла» є оригінальною і займає своє достойне місце в рок-середовищі.
    Але повернімося до альбому . Він охопив 10 пісень різних настроїв , але об’єднаних у єдине ціле соціальним спрямуванням, хоча є тут і трохи лірики. Тобто від зболеного «Сколько горя горёвано сдесь - Сколько горя ещё предстоит!Мы Любовью назвали прогресс, нам Любовь уже не простит» потрохи рухаємося до життєстверджуючого «Надо успеть дожить, допеть. Надо понять, кого играть - Только хватило бы сил!..Только хватило бы сил!..Так надо!» А сил таки має вистачити надовго, адже «Чісла» тільки на початку своєї дороги.
    11 грудня на сцені Закарпатського обласного театру ляльок група «Чісла» у складі Олександра Полончака, Станіслава Копча, Геннадія Донецького та Дениса Фурсова презентуватиме альбом «Гражданин толпы». У анотації до альбому хлопці написали: « Любая лестница начинается на земле…Тебе кажется, что ты никогда не сможешь выделиться из серой массы людей, которые ежедневно , не поднимая головы, пробегают эту жизнь от края и до края. Ты думаєшь, что такой же , как все? Что твои слова все равно никто не услышит? Что мир одному не изменить? Нет! Таких, как ты, больше нет! Твое нежелание быть как все уже меняет мир. Наполни его своими Любовью и Добротой, и так же захотят поступать другие. И вот, ты уже изменил этот Мир! Ты – гражданин толпы!.» Тому варто знаходити відповіді на запитання, варто вчитися слухати і робити кроки від натовпу до себе… Адже тільки так ми можемо бути щасливими!



    Тож, «Чісла» запрошують вас у дорогу і чекають на зустріч із вами у Закарпатському обласному театрі ляльок 11 грудня 0 19 годині!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору