ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Литвин не вірить в ревізію змін до Конституції

    19 апреля 2024 пятница
    51 переглядів

    В парламенті навряд чи знайдеться достатня кількість голосів для ревізії уже прийнятих змін до Конституції України. Про це Володимир Литвин сказав під час зустрічі з міністром закордонних справ Чеської Республіки Цирилом Свободою.Литвин не виключає можливості подачі подання в Конституційний Суд групою народних депутатів, які висловлюють сумніви в «коректності способу ухвалення рішення у Верховній Раді» про внесення змін до Конституції.

    Він наголосив, що саме такий механізм пакетного голосування був підтриманий в парламенті, перш ніж голосувалися самі зміни до Конституції, повідомляє «УНІАН».

    Литвин зазначив, що сам механізм розгляду є внутрішньою процедурою парламенту, яка не повинна входити в коло питань, що є предметом розгляду Конституційного Суду.

    Спікер ВРУ також нагадав, що головною метою Конституційної реформи є створення структури влади «сильний президент, сильний уряд і сильний парламент, які спільно будують демократичне суспільство, одним з принципів якого є нормальна дієва система заборон і противаг».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору