ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У гірському Міжгір’ї провели конкурс "незалежних" учнівських малюнків

    23 квітня 2024 вівторок
    47 переглядів
    На Закарпатті пройшов конкурс учнівських малюнків

    Потім компетентне журі, до складу якого увійшли професійні майстри пензля, окремо визначили кращі роботи. Потрібно відмітити, що голоси учнів та працівників, по визначенню кращих робіт, абсолютно співпали з рішенням журі.

    У гірському Міжгір’ї провели конкурс "незалежних" учнівських малюнків
    http://mizgir.com.ua/wp-content/uploads/post_images/081211-1.jpg

    http://mizgir.com.ua/wp-content/uploads/post_images/081211-1.jpgПотім компетентне журі, до складу якого увійшли професійні майстри пензля, окремо визначили кращі роботи. Потрібно відмітити, що голоси учнів та працівників, по визначенню кращих робіт, абсолютно співпали з рішенням журі. Переможцями визнані: 1-ше місце розділили Корда Олег (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу «Мій рідний край в минулому», техніка виконання – акварель і гуаш та Ченько Андрій (група №34, виробник художніх виробів з дерева) за роботу « Пам’ятка архітектури с. Колочова», техніка виконання – графіка; 11-ге місце отримали Марцичук Тетяна (група №11, кухар,офіціант) за роботу « Іду додому після сінокосу» техніка виконання – акварель, та Товт Джон (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу « Куточок Волового» техніка виконання – графіка, 111-тє місце посіли Черепанинець Іван (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу «Старовинна церква Міжгірщини» техніка виконання – гуаш, Бедь Іван (група №13, муляр, штукатур, лицювальник-плиточник) за роботу « Церква в с. Буковець» техніка виконання – гуаш, Чічур Анатолій (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу « Міжгірщина в минулому» техніка виконання – гуаш. Переможці будуть нагороджені грамотами директора ліцею та грошовими преміями.
    Крім того журі відзначило хороші роботи Жаби Анатолія (група №16, виробник художніх виробів з дерева), Шебедяка Михайла ( група № 23, муляр, штукатур, лицювальник-плиточник), Шлині Наталії ( група № 12, швачка, вишивальник), які теж відзначені грамотами директора ліцею.
    Кращі роботи стануть доповненням галереї учнівських художніх робіт, яка вже розгорнута на другому поверсі головного корпусу ліцею і на даний час налічує 25 робіт.
    Міжгірський професійний ліцей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости