ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На трубах котелень Ужгорода стирчатимуть антени мобільних операторів

    29 березня 2024 п'ятниця
    54 переглядів

    На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради повторно підлягало розгляду питання надання дозволів на розміщення антенно-фідерних пристроїв мобільних операторів на 100-метрових трубах декотрих котелень.


    На засіданні була заслухана інформація представників закарпатських філій компаній «Інтертелеком» та «Київстар», котрі розповіли про своє бачення укладення нових угод, зокрема, говорилося і про те, що котельні перебувають у процесі продажу, тому потрібно бути готовим до того, що мобільним операторам доведеться шукати інші місця для встановлення своїх антен.

    Найбільше запитань у виконавчого комітету було до представника «Київстару» Юрія Соханича, адже закарпатська філія цієї компанії хоч і працює в Ужгороді, жодної копійки податків до міського бюджету не сплачує, оскільки зареєстрована у Львові. В результаті, бюджет міста щорічно недотримує приблизно 250 тис.грн., тому виконком, проголосувавши за те, щоб надати дозвіл на встановлення антен, порадив спільно з міською владою обговорити можливості залучення грошей з податків цього підприємства до міської казни.

    Окрім цього, виконавчий комітет проголосував за створення комісії із заміни зелених насаджень, оскільки в планах міської влади на 2012 рік є часткова розчистка (тобто вирубка і заміна) дерев вздовж вулиць Анкудінова, Мукачівської, Митної, Волошина, Ольбрахта та на Православній набережній. Член виконкому та секретар Ужгородської міської ради Віктор Щадей висловили надію, що ця комісія працюватиме без порушень, аби громадськість не була незадоволена, як це сталося під час санітарної чистки Боздоського парку.

    Так само врахувати думки громадськості члени виконкому вимагали в питанні реконструкції Народної площі. На засіданні було проголосовано за надання вихідних даних на проектування цього об’єкту містобудування, але попередньо члени виконкому отримали гарантію від головного архітектора міста, що після того, як проект реконструкції Народної площі буде розроблений, його винесуть на громадське обговорення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору