ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Працівники ДАІ Закарпаття надали водієві першу медичну допомогу

    24 квітня 2024 середа
    52 переглядів

    Учора, близько 16 години до інспекторів роти ДПС ДАІ Закарпаття, що несли службу поблизу міста Мукачева звернувся один з учасників дорожнього руху та повідомив про те, що недалеко від траси у снігу лежить людина.


    Негайно відреагувавши на інформацію до вказаного місця прибув наряд ДПС ДАІ. Командир роти та інспектор побачили у снігу молодого чоловіка, який був без свідомості та просто міг замерзнути. Викликавши карету швидкої, працівники ДАІ надали першу медичну допомогу постраждалому, чим, зі слів медиків, врятували йому життя. Як з’ясувалося згодом, постраждалим виявився 30-річний громадянин Російської Федерації, який здійснював вантажні перевезення. Залишивши свою вантажівку на стоянці та відійшовши кілька метрів він втратив свідомість та впав у сніг. Зараз його здоров’ю нічого не загрожує та він перебуває у районній лікарні.
    Загалом, за минулу добу працівниками ДАІ Закарпаття, задіявши власників сільськогосподарської техніки, на під’їзді до гірського перевалу було надано допомогу більш ніж 170 транспортним засобам, які не могли самі подолати підйом. Наразі рух на автодорозі Київ-Чоп налагоджено.
    Державтоінспекція Закарпатської області нагадує водіям, якщо Ви потрапили у складну ситуацію на дорозі негайно телефонуйте за номером гарячої лінії ДАІ (03122) 3-22-86.



    УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору