ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Звернення МЧСників Закарпаття до батьків

    29 березня 2024 п'ятниця
    42 переглядів

    Критична ситуація, що склалася в Україні із загибеллю та травмуванням дітей на пожежах та інших надзвичайних ситуаціях, змушує Територіальне управління МНС у Закарпатській області звернутися до кожного мешканця регіону, особливо до батьків.


    Так, лише за січень 2012 року в державі виникло більше чотирьох тисяч пожеж, під час яких загинуло 13 дітей. На жаль, серед них є й дитина з Рахівського району нашої області. Ще 16 українських діточок отримали травми та опіки під час вогняного лиха.

    За правило, біда трапляється там, де дітей залишають без нагляду дорослих. Малюки, в пошуках нового, безпечно поводяться з вогнем, газом. Не замислюються вони й над тими непередбачуваними наслідками, які можуть статися під час зимових розваг: забавки на льоду чи катання на санчатах або лижах. Там, де доросла людина відреагує швидко й правильно, дитина може загинути. Незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричина сумних та трагічних наслідків.

    Шановні батьки!
    Не залишайте дітей без нагляду! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, легкозаймистими та отруйними речовинами. Приділіть щоденно по кілька хвилин на відверту розмову з дітьми щодо основ безпеки життєдіяльності людини. Пам'ятайте, що ці хвилини можуть інколи коштувати найдорожчого - життя. Щоб неочікувана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти у тій чи іншій надзвичайній ситуації.

    Пам'ятайте, що життя та здоров’я наших дітей залежить тільки від нас самих!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору