ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатькі видання - це інформація, носії реклами чи кострубата розкіш?

    29 березня 2024 п'ятниця
    34 переглядів
    На сторінки "ФЕСТу" попадає реклама та кострубата інформація

    19 березня, мас-медійники краю на презентації журналу: "Перші особи Закарпаття-2011" мали можливість із сторінок видання дізнатись, хто і за які заслуги потрапив до фестівської версії топ - 50 впливових закарпатців.



    Як відомо, складання рейтингів, справа не проста, адже із широкого кола відомих закарпатців, не легко вибрати найбільш шанованих, мудрих, авторитетних та успішних людей. У рутинну, клопітку й нелегку роботу долучаються журналісти й політологи, аби з найдостойніших впливових краян у підсумку назвати свій варіант особистостей, лідерів у своїх галузях, у своїй роботі. Рівно 15 років тому, такий процес в області започаткував саме "ФЕСТ", а нині вони пропонують увазі краян свій варіант найвпливовіших закарпатців за підсумками минулого року.
    Не буду багато говорити, а скажу тільки те, що цей журнал дуже гарний та змістовний. На його сторінках розміщені чудові живі фотографії та цікаві факти про найвпливовіших та найуспішніших людей Закарпаття. Це дуже добре, що у нашому краї є такі особистості. Але не варто було поряд із фотографіями та інформацією про найвпливовіших закарпатців розміщувати "пані" РЕКЛАМУ. Це «псує та ганьбить» чудові сторінки такого видання. Адже цей журнал не є "носієм реклами." І їй там не місце!!!
    Не можу зрозуміти, чому деякі "творці - новинарі "чаклують" так у газетах та журналах, що вони перетворюються в "кострубату розкіш" для читача. Кому це потрібно?... Де ізюминка у таких друкуваннях?... Що саме хотіли показати люди, які працювали над випуском цього журналу розумній, сучасній авдиторії читачів?... Що?...

    Мешканець міста Ужгород



    2_0.JPG
    3_0.jpg
    4_0.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.JPG
    9.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости