ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутат Василь Ковач відновить освітлення улюбленого парку ужгородців

    23 квітня 2024 вівторок
    70 переглядів
    Підзамковий парк в Ужгороді повністю відновлять

    Підзамковий парк в Ужгороді в комплексі з поруч розташованим стадіоном «Спартак» – улюблене колись місце відпочинку багатьох ужгородців, поступово набуває цивілізованих рис. Варто пригадати, що ще два роки тому до нього страшно було зайти. Парк був захаращений чагарниками, поваленими деревами та сміттям. А постійними його відвідувачами були хіба що наркомани та хулігани.

    Усе змінилося з появою на губернаторському кріслі Олександра Ледиди. Саме з його ініціативи друге «життя» отримав найстаріший в області стадіон «Спартак». На ньому оновили футбольний газон, капітально відремонтували роздягальні та трибуни, встановили майданчик зі штучним покриттям та спортивні тренажери. Згодом на суботнику працівники облдержадміністрації, мерії та студенти очистили парк від сміття та чагарників. А через певний час коштом міста в парку з’явилися заасфальтовані доріжки та лавиці. Як наслідок – мешканці Ужгорода почали повертатися до свого улюбленого місця відпочинку. Тут люди займаються спортом, катаються на велосипедах, роликах та скейт-бордах, прогулюються та просто відпочивають.

    Однак, усе це відбувається винятково вдень. Через відсутність освітлення з настанням сутінок життя у колишньому парку Горького завмирає. Міська влада Ужгорода проблему вирішити обіцяє, комунальники навіть вже встановили електричні стовпи та вирили траншеї. Проте, завершити електрифікацію парку обіцяє лише у віддаленій перспективі – щойно з’являться в бюджеті необхідні 25-30 тисяч гривень.

    Допомогти рідному місту і тим самим відновити улюблене місце масового відпочинку ужгородців зголосився депутат Закарпатської обласної ради Василь Ковач. Із власної ініціативи він вирішив надати майже 700 метрів електричного кабелю, встановити 20 світильників та розподільчий щит. Усе це дозволить збільшити час відпочинку та забезпечить необхідний комфорт ужгородцям.

    Валерій Ярема, "Закарпатська правда"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А не был бы депутатом - не сделал бы? Такое впечатление создается, что бы что-то нужное сделать, надо быть непременно депутатом. Тогда чем занимаются те, кто по долгу службы должен этим заниматься? Без пиара,без депутатства? Если никто не узнает,то они уже и работать не захотят. А о долге руководителя и о плане освещения Ужгорода как-то и не вспоминается. " Власна ініціатива" должна быть наказуема, должен быть план освещения деньги в городской казне и руководитель профессионал. Как это звучит пафосно-" з власної ініціативи"! Но лучше бы звучало- "З власної кишені"!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    те, кто по долгу службы должен этим заниматься этим и занимаются. замена 20 лампочек на набережной обходится в 2 500 гривен, по документам проходит работа, ремонт, обслуживание на сумму 35 000. кто сказал, что не занимаются? погорелов мер-коммунальщик, он знает подход к этому всему.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А Васек не может включить фонарики на улицах города, а то как то неудобно в ночное время ехать по раздолбаным неосведенным улицам областного центра Закарпатской области, нашего, етить его срибного краю....