ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський співак Іван Пилипець презентував кліп на соціальну тему

    18 квітня 2024 четвер
    33 переглядів
    Іван Пилипець на презентації свого кліпу в Ужгороді

    22 травня в Ужгородському прес-клубі співак та організатор музичних фестивалів Іван Пилипець презентував свій перший професійний кліп - на пісню «Збережи життя».


    Пісню та кліп присвячено закликові проти абортів, особливо до молоді. «Я закликаю молодих людей: як би там не було у житті, все одно треба народжувати. Життя дається раз і його треба прожити достойно», - каже співак. На цю ж тему вже не перший рік співак організовує зустрічі із школярами у Тячівському району, проводячи акцію «Збережи життя». «Після розмов на цю тему обличчя дітей серйознішали і я бачив, що вони справді зрозуміли все», -- розповів І. Пилипець.
    За його словами, мета кліпу – не «пропіаритися», а залишити слід у свідомості молоді, вплинути на їхні рішення, особливо якщо йдеться про збереження життя незапланованої дитини. «Ми не засуджуємо дівчат, які це робили. Та коли я вчився в університеті культури М Поплавського, то мене вразило, як багато дівчат робили аборти. Одна з них викликала у себе передчасні пологи на 6 місяці! Аборти - це не тільки злочин проти дитини, а й порушення Божої заповіді «не вбий».
    У презентованому кліпі йдеться про дівчину, хлопця якої відбила від неї подруга. Натомість дівчина розуміє, що вагітна і постає перед важким для неї вибором.
    Режисером кліпу став сам Іван Пилипець. Головну роль, до речі, зіграла також закарпатська співачка – Аліна Паш. Автор відео – оператор Андрій Олаг із Виноградова
    Іван Пилипець також розповів, що в Ужгороді у музеї архітектури і побуту відзнімуть наступний його кліп на пісня «Наречена» – на тематику життя XVIII століття. «Любов переможе», - запевнив соціально відповідальний виконавець. Роботи над кліпом розпочинаються вже сьогодні. Одну з головних ролей у кліпі зіграє Шмагі Тагіашвілі, учасник першого проекту «Голос країни» та володар гран-прі фестивалю «Веселка на Тисою» у 2009 році.
    Як розповів на презентації Шмагі, з часу участі у фестивалі він щороку приїжджає на Закарпаття підтримати співаків «Веселки над Тисою». «Цей фестиваль, який організовує Іван Пилипець – один з найкращих в Україні,- додав Шмагі.

    Іван Пилипець народився 12 серпня 1982 року в селі Бороняво, Хустського району на Закарпатті.
    В1999-2003 роках навчався в Ужгородському музичному училищі ім. Д. Задора, по класу академічний спів.
    За роки навчання був неодноразово лауреатом Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів.
    2004 рік - переможець гри "Караоке на Майдані".
    2005 рік (20 лютого) - учасник телевізійного проекту "Шанс".
    В 2005 році вийшов перший авторський альбом "Ластівка".
    З 2005 року організовує благодійні та авторські концерти на території області, та за її межами.
    В 2006 році закінчив Київський Національний Університет культури І мистецтв, факультет музичного мистецтва. Спеціальність «Естрадний спів».
    В 2007 році вийшов другий авторський альбом "Зачарована..."
    З 2007 року Іван Пилипець - директор фестивалю «Веселка над Тисою».
    В 2010 році Іван Пилипець закінчив факультет Режисури та хореографії за спеціальністю
    "Режисер естради та масових свят".
    В 2011 році - Аспірант Університету культури та мистецтв за спеціалізацією "Мистецтвознавство".



    ВІДЕО ТУТ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору