ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Экс-начальник милиции Закарпатья объявлен в международный розыск

    19 апреля 2024 пятница
    67 переглядів

    В международный розыск объявлен бывший начальник милиции Закарпатья. Об этом сообщает департамент по связям с общественностью МВД Украины:

    «Міністерством внутрішніх справ України згідно рішення, прийнятого Ужгородським районним судом за постановою Генеральної прокуратури України, оголошено в міжнародний розшук колишнього начальника Управління МВС України в Закарпатській області Варцабу Василя Миколайовича. Його звинувачено у цілій низці службових злочинів. За наявною в МВС України інформацією, В. М. Варцаба переховується за межами України.»





    ОБКОМ






    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нарешті!...Поговорюють що і крутого афганця чекає та ж участь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Апостольський адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії стверджує, що не підписував звернення з проханням звільнити Івана Різака

    Нещодавно у газеті “Cвітогляд” було видруковано звернення ряду церковних ієрархів на підтримку І.Різака, яке друкував і наш сайт. Одразу кидався у вічі підпис під цим зверненням апостольського адміністратора Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана Шашка,адже він, до цього часу не втрявав у політику. І як виявилося, Мілан Шашік таки не підписував це звернення, тим паче, що у той час перебував в Єрусалимі. "Світогляд" же використав підпис ректора духовної академії Тараса Ловски, який за відсутності владики Шашіка виконував його обов’язки. Ловска стверджує, що підписував звернення через сльозливі прохання дружини Івана Михайловича, однак не думав, що воно буде опубліковано в пресі. З цього приводу управління єпархії видало заяву, в якій “сподівається, що автори згаданого звернення принесуть офіційне вибачення за помилку і унеможливлять такі речі у майбутньому”

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хотіла б я побачити хоч одного в.о.(у даному випадку - Ловска), який ставить підписи на будь-які документи без погодження з першою особою (у даному випадку - Шашік)!!! А з приводу "не думав, що воно (тобто звернення) буде опубліковано в пресі", то яке це має значення, якщо звернення будо адресовано Ющенкові, Тимошенко й Литвину ? Що, воно (звернення) носило якійсь утаємничений характер ? Чи мало гриф "таємно" ? Щось тут не те !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніхто не звернув увагу на фото нібито пана Варцаби на сайті uzgorod.net.ua ? Щось він зовсім на себе не схожий !!! Чи зробив пластічну операцію ???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    то точно не варцаба.
    а з приводу заяви шашіка, то в мене нема ніякого сумніву, що на нього просто натиснули в ода. по-перше, пройшло вже багато часу з дня публікації, що це раптом шашіка "просвітило"? по-друге, цілком згодна із анонімом 2: єпархія - це не та установа, де хтось і щось зробить без відома старшого, тим більше підпис на такому документі, тим більше, коли ловска чудово знав, що там стоїть прізвище шашіка. блін, не сліпий же він!!!!
    таке враження, що наш губернатор розмовляв із кожним підписантом. мабуть агапіт, іоан і третій (вибачте, не памятаю прізвища) послали балогу, а шашік виявився слабаком.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Контра ! Дуже рада за тебе ! Твоя поява на цьому сайті є підтвердженням того, що існують люди, які вміють думати й співставляти факти, а не займатися розповсюдженням пліток !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дійсно Шашік виявився дурнуватим, підтримати обрізаних, а потім почувши гнів парафіян так не гарно відмиватись від бруду.Але вже запізно, запах розійшовся по хаті!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Регінали та еСДеки мерщій пікетувати ОДА!Ні політичним репресіям. Свободу Варцабі,Русину,Чалому та їхній банді!!!Ще Різаку теж свободу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось Вам і нова влада! А говорили, що політичних репресій не буде. А самі були при владі раніше! Щось проти них ніяких звинувачень не має! Про що це говорить?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Апшая В.В. за хабарництво брати треба, куди команда Ющенко дивиться

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да да Апшая немедленно аристовывать нужно, взяточника хренового