ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Хусті стартувала кампанія "Покажи меру Кащуку проблеми міста"

    23 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    Ями та слово "Ганьба " вже третій день ніхто з міської ради не помічає

    Мер міста ніяк не хоче побачити розбиті дороги та обшарпані фасади в місті , зате масно вихваляється в інформаційних засобах, що він тримає Хуст в руках і він найкращий менеджер Хустщини.

    В Хусті подейкують , що він раніше вихвалявся що йому пропонують губернатора ,але він "поскромності" та відмовляється .
    Ями та слово "Ганьба " вже третій день ніхто з міської ради не помічає -в Хусті почався сезон відпусток , мер думає про Мальдіви.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Займіться наконец-то вже Хустом, в Хусті твориться безпрідєл. Наркотики можна купити, также як і у магазині хліб. Куда дивиться Хустська міліція,та мер города. Хустська молодьож пропадає..всі сидять на анфітаміні,первінтіні і коноплі-БЕЗПРЕДЄЛ!!!
    Ужгородські обноновці приїхали і создають вид, Що щось роблять і збивають гроші...і сразу відпускають, а самі отдолбані під наркотиками...
    БУДЬ ЛАСКА!!!Я УМАЛЯЮ ВАС!!! СПАСІТЬ МОЛОДЬОЖ ХУСТА!!! СПАСИТЬ МІСТО ХУСТ-МІСТО ПРОПАДАЄ В БЕЗДНІ НАРКОТИКІВ!!! І НЕ ХАЙ НЕ УЖГОРОДСЬКІ ЇДУТЬ В ГРАЖДАНСКОМ. БО З НИХ ТОЛКУ НІЯКОГО.
    У ХУСТІ СТІЛЬКИ НАРКОТИКІВ, ЩО СПАСЕ ЛИШЕ ОМОН. І ТІ МІЛІЦІОНЕРИ, ЯКИХ НЕМОЖНА ПІДКУПИТИ!!!!
    ЩЕ РАЗ ПРОШУ ВАС, ВІДКРИЙТЕ ОЧІ І ПОДИВІТЬСЯ НА СВІЙ ГОРОД!!!!!!!!!!!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    кащукзлодій і був злодієм, ви що не знали дурні тим більше самі вибирали його в мери ам тепер пиздите не в тему

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Зовсім недавно в головній газеті "славнозвізного та мальовничого" міста Хуст була опублікована стаття про те, що на м. Хуст виділено 50 млн. грн. для будівництва доріг, хоч це і невелика сума для наших доріг, але тим не менше, можна було б хоча б щось зробити, певно ці гроші були направлені в інші сфери, такі як, на приклад, заповнити гаманці місцевих чиновників... дуже жаль що доводиться таке писати, але наші органи місцевого самоврядування безвідповідальні і егоїстичні. Не варто на щось надіятись в цьому місті, як і в цілому по всій Україні, це не країна - а дира, що особливо підкреслюється станом наших доріг, і основного Універмагу міста.. ГАНЬБА!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Везу уночи кліентів із "Старого замку" а біля амфітеатру якась жіночка ТАК СУЧЕ НАПИС на дорозі "ГАНЬБА" ош дим валить! ВО думаю ,хоч туй розкрутили мера на бабки. Порадилисьмеся із цімборами і рішили: Кащука того не розкрутиш ,ЖАДНИЙ ЯК ПЕС. Думаю то Ерфан АБО Рівіс переоділися у бабськое і миють асфальт . Відробляють бабки Балоги.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ЧЕ ВЫ ВСЕ КРЯКАЭТЕ!!! Нормальный мер он же шел во власть не урабатыватся, а бабло зашибать... мало ли что он обещал, " пообещать - пол- дела зделать" вот его принцип, "буду делать все лиш бы ничего не делать" КАК ПРАВДА И ТО , ЧТО ОН "ПОЛОЖИЛ С ПРИБОРОМ" - НА НАС " громаду міста Хуст!" .(любимое словосочитаеие мера).Воруй дальше придет и на "пса мороз"

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Правду народ пише!!! але з Кащуком все понятно крім дешевого популізму від нього чекати більш нічого.Цю людину ми памятаємо ще з часів союзу він теж був "молодим і перспективним" мером але для жителів запамятався хіба що приватизацією "Дитячого світу", за копійки , його дальшим перепродажем. Сьогодні мер відкривав памятник Шевченку, а поряд стоїть ще один памятник - меру Кащуку, напіврозвалений "Дитячий світ".нАШИМ ДІТОЧКАМ ТАКИЙ МАГАЗИН НЕ ПОТРІБНИЙ так рішив КАЩУК І ПРОДАВ його. " Скоро дороги будуть" -говорить мер на відкриті памятника знову збреше . його обіцянок ми вже наслухались. ТАКСИСТИ ПРОТИ МЕРА!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Покажи меру проблеми міста стартувала" - а меру все Пофік. Його в ХУСТІ вже давно не видно, напевно виконує свою передвиборну агітацію шукає-" ЯК ПОВЕРНУТИ ГРОШОВІ ПОТОКИ З КИЄВА ДО ХУСТА на корисьть громади"- і ніяк не зможе знайти (мішають корисливі мотиви , а по простому -жадність) Проїхати по місту скоро треба на БТРі, або на новенькому джипі МЕРА.Цікаво прочитати передвиборну брошуру мера. ЖОДНОЇ ОБІЦЯНКИ НЕ ВИКОНАНО !!!!! Пропоную "Оголосити збІР ПІДПИСІВ ЗА ВІДСТАВКУ МЕРА КАЩУКА !!!!!!! ЯКЩО депутатів все влаштовує, то мешканці Хуста не хочуть більше слухати мера -брехача.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Такого мера брехача, популіста Хуст ще не знав . Перед виборами бігав до таксистів обіцяв "дороги,тротуари,світофори, дорожні знаки- лиш проголосуйте за нашу Закарпатьську партію, за Балогу ,за його команду....ну і за мене я людина Балоги, буду туй на місці наводити порядок"... А ЩОБ ТИ СЯ ЗАВІСИВ ІЗ ТВОЄЮ ПАРТІЄЮ, ІЗ БАЛОГОЮ, брехачу . Я нічого не мав проти Балоги до тепер, особливо дивлячись на Мукачево, на його стан доріг , на зовнішній вигляд. Але тепер я думаю -чому Хуст так господь покарав таким мером, де нам були мізки коли брали гроші,. Тобі не до церкви ходити треба, піаритися на людях, а виконувати те шо наобіцяв (точніщше набрехав). А ДЕПУТАТАМ -ГАНЬБА, ви безхребетні амеби.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нам кожний день приходиться проїджати по центральній вулиці Ів. Франка -саме там зроблені фотографії . Таких ям як тут -по цілому місту безліч, а шо їх фотографувати, меру наплювати на ями , як і на нас з вами, Його крім грошей не цікавитЬ нічого. Його кликуха серед підприємців "МОЯ ДОЛЯ", . БЕЗ ВЛАСНОГО "інтересу" він нічого робити не буде. Дуже жаль ,що ми повірили його обіцянкам, . А Балоги поплатятся виборами в Верхону раду, : Хустян два рази ОБМАНУТИ НЕ МОЖ. Іду куплю фотоапарат і буду фотографувати його бездіяльніть , і запрошую всіх це робити.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ЕЦ - ЦЕ НЕ НАША СИЛА, це наш Тормоз -дуже файно упуів пинтя читайте віктор іванвович -КАЩУК ВАМ РЕКЛАМУ УЧИНИТЬ

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хустяни все фотографуйте ,документуйте, пишіть звернення до преси, до президета,. Надоїло вже його БЕЗдіяльність в місті. Пора підприємцям , і всім кому не байдужий стан міста збирати підписи про недовіру ставленику Балоги "царьку" Кащуку. Нам такого злодія і брехача непотрібно. ЕЦ - ЦЕ НЕ НАША СИЛА, це наш тормоз.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ця потвора ніколи нічого не робила з тих пір як став комсомолцем ,він тільки деребанить землю ,майно і як балога повірив такому блазню , вже все місто плюється від кащука ніхера не робить тільки чаює та наради проводить ,а хосна з цих нарад ніякого це добра ідея всі хустяне фотографуйте срач у місті та давайте журналістам