ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Табачник снова поимел Украину своими талантами

    18 апреля 2024 четверг
    144 переглядів
    Принцип г-на Табачника: «Україну мають Таланты»

    Первый национальный канал, тот, что якобы является государственной телевещательной институцией, вместо объявленного в телепрограмме концерта Пескова, выдал на гора сомнительное шоу имени выдающегося кнопочкодава (в смысле, баяниста) Украины Яна Табачника - «Честь имею пригласить».

    По-моему, так за всю свою недолгую 20-летнюю историю действующую украинскую государственную власть еще ни кто и никогда не опускал на грешную землю объективной реальности.

    Тяга Яна Петровича Табачника к позерству и самолюбованию и желание похвастаться собственными политическими связями и имеющимся влиянием (смотрите, кто пришел ко мне по первому зову!) сыграла очень злую шутку с господином Азаровым и прочими экземплярами текущей государственной вертикали. Хорошо хоть действующий Президент не засветился на этом триумфе не слишком удачного апломба.

    Ай да Яков Пиневич, ай да молодец! Какой информационный посыл сварганил для всего украинского народа силами своих денег и возможностями государственного телевидения: дескать, посмотрите, что я организовал! Вот у меня на концерте и пляшут, и поют для меня, все те таланты, кто вместе со мной, тоже талантливым и умелым, «имеют Украину» («Україну мають таланти» - так назывался концерт в честь юбилея Табачника). Раньше я только «честь имел» (историческое название концертов г-на Табачника «Честь имею пригласить»), а сегодня, могу и Украину.

    Вот что напрашивается на ум после лицезрения опуса министерских самородков и прочих талантов от депутатства и, как не крути, а данную властно-художественную самодеятельность, иначе ну никак и не сможешь трактовать. А еще необходимо особо отметить тот креативный разум, что надоумил г-на Бенкендорфа организовать трансляцию этого междусобойчика-капустника на всю территорию Украины в столь знаковое для страны время.

    Да они одним махом сделали для Юлии Владимировны Тимошенко, больше, чем вся возмущенная произволом Партии Регионов просвещенная европейская «спільнота» вместе взятая. Это же надо было додуматься, чтобы в самый разгар судебного разбирательства над Тимошенко выпустить на телеэкраны поющего Шуфрича, танцующего «Кабардинку» с Лилией Подкопаевой депутата Верховной Рады Эльбруса Тадеева или министра Кабинета Министров г-на Толстоухова с песней, как по-прежнему «...шманают в Одессе, хоть и времена другие...»?

    И все это на фоне вынужденно улыбающегося Азарова, заместителя генпрокурора Кузьмина, первого заместителя главы администрации Президента г-жи Акимовой, главы ПФЛ г-на Суркиса, непотопляемого украинского чиновника г-на Кинаха и прочих «можновладних хлопців та дівчат». Ну а какие ассоциации возникают у зрителей, когда они наблюдают самодеятельное художественное творчество ныне и вчера «власть придержащих»? А видится исключительно самолюбовательное торжество дорвавшихся до власти людей, присутствующих в зале, и их наглая демонстрация своего превосходства над остальными.

    Так что, благодаря известной прямолинейности и средне-далекости Яна Петровича (помните как он рубанул о продажности большинства журналистов «из собственного опыта»?), решившего отпраздновать свой юбилей широко и с размахом, мероприятие прошло по категории: «редкостно ступили». И теперь всем однопартийцам одиозного баяниста придется еще долго отмываться и открещиваться от объединившего их принципа г-на Табачника: «Україну мають Таланты».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Савицкий судья взяточник-это знают все в г.Хуст любое судебное решение примет за деньги

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В нас час не обов"язково бути грамотним. Судді не дивляться на грамотність заяви, а хто скільки заплатить. Ви напевно не пересікалися в судових засіданнях із суддею Савицьким??? Савицький за позитивне рішення не гребує грошима навіть від родичів і це є факт!!!

    Аватар пользователя pupkn-potap

    Комментарий: 

    ЧЁ МОЛЧИМ СООТЕЧЕСТВЕННИКИ БОИМСЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя pupkn-potap

    Комментарий: 

    а вы не думаете что на судью Савицкого могли влиять друзья ТЯП по партии его соплеменников "РЕГИОНАЛОВ" с помощою друзей с ГПУ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Де купити такий баян щоб заробити 1,5 млн.зелених, і чого прокуратура і доблесна міліція так захищає іудея ,місце якому на землі обітованній.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Громадянський рух «Чесно» від імені понад 150 організацій-учасників інформує про завершення моніторингу народних депутатів Верховної Ради України VI скликання на відповідність критеріям «Чесно», який відбувся в рамках першого етапу громадського аудиту майбутніх кандидатів на виборах до парламенту 2012 року. Нагадаємо, в рамках кампанії «Фільтруй Раду!» учасники руху «Чесно» публічно звернулися до всіх політичних сил з пропозицією спільно виробити дієвий механізм, за допомогою якого виборці могли б впливати на перелік кандидатів у народні депутати, що висуваються партіями.
    В якості такого механізму ініціатори руху «Чесно» запропонували представникам політичних сил застосувати 6 критеріїв доброчесності до кандидатів у народні депутати і виключити зі списків тих кандидатів, які не відповідатимуть цим критеріям:
    відсутність фактів порушень прав і свобод людини;
    незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців;
    непричетність до корупційних дій;
    прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя;
    особисте голосування в парламенті;
    участь у засіданнях парламенту та роботі комітетів.
    Аналітики руху «Чесно» проаналізували інформацію з відкритих джерел щодо відповідності чинних народних депутатів України цим критеріям та ознайомили представників політичних сил, журналістів і громадян з методологією перевірки.
    І ось Вам, шановні читачі, відповідність цим критеріям "бідного" пана Табачніка.
    http://www.chesno.org/meter/person/136/
    Думаю коментарі тут будуть зайві.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ........"В ином случае это станет еще одним доказательством того, что судебная система Закарпатской области насквозь прогнила и требует немедленной реанимации".....
    *******************************************
    Разве только насквозь прогнила судебная система????? И Ян Табачник прогнив в Верховной раде. Рыба гниет с головы, а чистят ее с хвоста.

    Аватар пользователя pupkn-potap

    Комментарий: 

    не насквозь прогнила судебная система в закарпатской области и это потыверджается решением судьи вг Хуст в отношении обидчика Яна Табачника

    Аватар пользователя pupkn-potap

    Комментарий: 

    при чём тут рыба гниёт с головыи где?????????????????? может и не там где вы думаете.................................

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А сколько этот депутат Верховной Рады Ян Табачник ограбил госказну, то биш народ, чтоб построить такой дом????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До цього діла нікому не має - це питання йому б мали ставити правоохоронці на чолі з прокуратурою. Але у нас як завжди - тишина.

    Аватар пользователя pupkn-potap

    Комментарий: 

    а третя гілка влади в Україні для чого ? щоб нею керувала АПУ та Вища Рада Юстиції !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    CjkwYt , [url=http://xmeavtccjebt.com/]xmeavtccjebt[/url], [link=http://bjgkueboukbi.com/]bjgkueboukbi[/link], http://bdanwkbticpd.com/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    More posts of this quaitly. Not the usual c***, please

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви б хоч в статті дурниць не писали. "Злі язики"стверджують, шо Савицький отримав п'ятикратну суму. На те вони і злі язики, шоб говорити дурниці. І правильно та грамотно зробив Савицький, шо випустив з-під варти людину. Це Вам не рецидивіст якийсь, а відома у Хусті людина, бізнесмен, батько та чоловік. Якшо він вчинив такий злочин, то відповість за нього, не сумнівайтеся. Але на разі тримати людину під вартою підстав не має, як і не має вироку суду який би набрав законної сили і який би стверджував, що Мелай винний у вчиненні того, в чому його звинувачуюють. Вся цивілізована світова правова система не саджає людину в тюрму тіки за те, що проти неї не порушили кримінальну справу, а покарання людина несе тіки тоді коли є обвинувальний вирок суду який набрав законної сили. Іноземні суди опираючись на практику Європейського суду з прав людини та на Конвенцію ООН з прав людини, обирають альтернативні запобіжні заходи особам, які обвинувачуються у вчиненні злочину. Чого вимагають і від наших судів до слова. Так само зробив і Савицький. Тай Мелай нікуди не втече. У нього жінка, бізнес, дім, дитина. Так шо свідома і грамотна людина намагатиметься довести свою невинуватість у вчиненні злочину або ж відшкодувати шкоду і понести відповідне покарання. Тут доречнішим було б поставити податківцям питання звідки у гармоніста, який живе на заробітну плату і утримання за рахунок платників податку - 5 600 000 гривень, бо саме стільки Табачник передав Мелаю для будівництва його шаянського гніздечка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    маладець шо кинув Даунецьких

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А савицкий шо? От мачехи?
    Пока не вырубят весь лес в Шаяне, дядька будет надеяться, шо всё же соберёть 300 тыс баксами, шоб построить себе такую ж хатынку. Хто так не думаеть, у тово маразм.

    Аватар пользователя pupkn-potap

    Комментарий: 

    ДУРЕНЬ у тебя маразм весь Шаян уже лет пять как поделили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Без лоха і жизнь плоха! Кидайте любі дрізі спекулянтів!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МОЛОДЕЦ МУЖИК ОПУСТИВ ЖИДА

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МОЖЕ ХОЧ ТЕПЕР ПРОВІРЯТЬ ЦЮ МРАЗЬ ,ДЛЯ ЯКОЇ НЕМАЄ ЗАКОНІВ .ЦЕЙ САВИЦЬКИЙ ВИНОСИТЬ ПЛАТНІ РІШЕННЯ ,ДЛЯ НЬОГО НЕ ІСНУЄ НІЯКИХ ЗАКОНІВ ,ЗАКЛИКАЮ ВСІХ З ЙОГО ЗЛОЧИННИМИ РІШЕННЯМИ ЗВЕРНУТИСЯ В ПРКУРАТУРУ ОБЛАСТІ..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чується у Ваших словах, шановний читатель, особиста злоба на суддю Савицього. Певно Ви одна із багатьох ненависних сторін, яка програла справу і після цього ненавидить суддю. Бо майже у 100 % випадках сторона, яка програла справу звинувачує у всіх своїх бідах суддю чи то Савицького чи то будь-кого іншого. Якшо Ви вважаєте, шо Ви праві, то вперед - подавайте апеляції, касації, звертайтеся врешті решт до Європейського суду з прав людини і доводьте свою правоту, а потім з гордістю, демонструючи відповідні рішення вищих судових інстанцій, говоріть про незаконні рішення Савицького, а не ховайтеся в онлайні дивлячись на події, як щур з-під муки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СОСИ Х.. ЧИТАТЕЛЬ 1 МУЖИК МОЛОДЕЦ И СУДДЯ ТОЖЕ

    Аватар пользователя ПЕТРО

    Комментарий: 

    :) ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Суддя не оправдав а скасував постанову про порушення кримінальної справи, на постанову судді міжрайонного суду прокуратура подасть апеляцію до апеляційного суду і вони будуть приймати нове рішення.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Your post captures the issue pfereclty!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    I'm not easily imprsseed but you've done it with that posting.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергій Анатолійович порядочний та грамотний суддя!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    yy7TJG , [url=http://iagymzvccdya.com/]iagymzvccdya[/url], [link=http://zufoxkktvmdi.com/]zufoxkktvmdi[/link], http://dprqelkgefcw.com/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    THX that's a great awnesr!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДЛЯ ФЕМІДИ СКАЖУ ТАК : ЯКЩО У ВАШОМУ РОЗУМІННІ СУДДЯ САВИЦЬКИЙ ПОРЯДОЧНИЙ І ГРАМОТНИЙ СУДДЯ, ТО ЗРОЗУМІЛО, ЩО У ВАШОМУ ПОНЯТТІ ОЗНАЧАЄ ФЕМІДА. СУДДЯ САВИЦЬКИЙ І ПОРЯДНІСТЬ-ЦЕ РІЗНІ РЕЧІ. ПРО ГОРАМОТНІСТЬ УЖЕ Й НЕ КАЖУ. ТІЛЬКИ САВИЦЬКИЙ МОЖЕ В ОЛИН ДЕНЬ І ПО ОДНІЙ І ТІЙ ЖЕ СПРАВІ ВИНЕСТИ ДВА РІШЕННЯ. А ЩЕ САВИЦЬКИЙ "НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ" ПОВІДОМЛЯЄ СТОРОНУ ПРО ЧАС РОЗГЛЯДУ СПРАВИ... А СТОРОНА ПО СПРАВІ УЖЕ ДАВНЕНЬКО НА КЛАДБИЩІ І НА ЇЇ МОГИЛІ РОСТУТЬ КВІТИ...САВИЦЬКИЙ НЕУК І ЙОМУ МІСЦЕ ТАМ ДА І ЗОЛОТАРЮ ІЗ ІРШАВИ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Запевняю Вас, шановний пан Фараон, якби такі факти (про два рішення по одній справі) мали місце і підгрунтя, то мантія Савицього вже давно висіла б у шафі, а він шукав роботу. А про належне повідомлення про час розгляду справи особи яка померла, то хочу Вам сказати, що суд не повідомляють про те хто і коли помер. Тож якшо Ви виконували постанову про привід свідка чи когось іншого по-справі і з'ясували, що та особа померла, то не треба через це таїти злобу на Савицького. Треба було йому про це розказати і як дорослі люди вийти із ситуації. І до слова - це Ваша робота виконувати приводи суду, яку ви, знову ж таки до слова, виконуєте не дуже й дуже грамотно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для ФЕМІДИ СКАЖУ, ЩО ВІДКРИЙ ОЧІ ТАКОГО ТУПОГО СУДДІ Я ЩЕ НЕ БАЧИЛА І ЙОМУ НЕ МІСЦЕ У СУДІ А НА ПОЛОНИНІ ДЕ НЕ МАЄ ЛЮДЕЙ А ТІЛЬКИ ЙОГО ДРУЗІ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А Ви, Феміда 2, напевно, "ходяча грамотність". Це відразу видно з Вашого повідомлення, у якому Ви навіть не спромоглися або просто не знали належним чином розставити розділові знаки. Соромно Вам має бути говорячи такі слова за інших і в той же час не бачачи проблеми у самій собі))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Много лет занимаюсь адвокатской практикой. В данной ситуации (исходя из информации в этой и других статьях), Могло быть всё с точностью до наоборот. Дело в том, что мошенником мог оказаться не строитель, а заказчик. Описанное выше очень походит на классическую мошенническую схему ухода от оплаты обязательств по договору, по средствам обвинения исполнителя в ненадлежащем исполнении условий договора или завышени я сметной стоимости работ. Хочется верить, что Его Честь судья Савицкий, прояви должный профессионализм, всестороннеи объективно изучил все материалы дела, правоую сторону вопроса и вынес единственно-правильное решение, оправдав добросовестного строителя. Давайте будем думать о том, что правосудие в Украине всё же существует. Хотя бы на этом примере укрепим нашу веру в украинский "суд животворящий"!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    That's a creative answer to a difficult qeustoin

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підтримую Вас. Не можна всіх чисати під один гребінець. Нехай слідство розбирається, а суд в подальшому винесе законне і обгрунтоване рішення.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    табачник привык, что ему все подают в ресторанном стиле,нажрал морду,привык ногой двери в кабинеты открывать.Обломалось? Домик построили?Вот и живи! А не думай,что не за все надо платить!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а что савицкий не человек, и ему нужны бабки на машину или дом

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ZoH5YB , [url=http://oodwfykrmnvd.com/]oodwfykrmnvd[/url], [link=http://ouudvbjxqjba.com/]ouudvbjxqjba[/link], http://vdxwchlhuyuy.com/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Very valid, pithy, suciccnt, and on point. WD.