ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зі скейтами й роликами – на «Ice Land»!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    41 переглядів
    Цей ужгородець уже рахує секунди, щоб покататись на Ice Land

    На Закарпатті вперше з’явиться ролердром та скейт-парк! Його відкриття заплановане на 19.00 10 серпня – з розіграшами, конкурсами й показовою грою ролерів. Функціонуватиме він на місці ковзанки «Ice Land» в Ужгороді (біля «Дастора»).

    Про це на зустрічі з журналістами в прес-центрі «Закарпатської Правди» у понеділок розповіли голова Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик та тренер і директор скейт-парку Андрій Максимович.

    За словами Василя Ябрика, в усій Україні не набереться й десятка таких скейт-парків, який запрацює у нас – зі спеціальним професійним покриттям для відкритих майданчиків і чотирма фігурами (надалі їх планують 6). Діти, які взимку ходили до хокейного гуртка, тепер займатимуться там на роликових ковзанах, та й загалом усі бажаючі можуть тут безпечно й нікому не заважаючи кататися на роликах, скейтах і велосипедах. Причому щосереди з 14 до 18 години для школярів ці розваги будуть безкоштовними, і організованих походів із учителями, як узимку на каток, не потрібно – кожен сам вирішує, наскільки це йому цікаво. А от вихованці дитбудинків та інтернатів щодня дообіду (крім вихідних) зможуть безоплатно і кататися, і ролики в оренду отримати – про це керівництво скейт-парку домовлятиметься з директорами конкретних навчальних закладів.
    Що стосується інших відвідувачів, то, каже Андрій Максимович, за 2 години розваг у скейт-парку їм доведеться заплатити 20 грн., за оренду роликів (теж на 2 години) – 15. Є пільги для сімейного відпочинку: в такому разі квитки потрібні тільки для дорослих, їхні діти катаються безкоштовно. Матимуть суттєві знижки й ті, хто придбає абонемент на 20 відвідувань.
    Присутні на прес-конференції представники скейтерів і ролерів дуже раді, що в Ужгороді нарешті з’явиться місце, де можна безпечно тренуватися. Раніше вони каталися на площі біля драмтеатру, але звідти їх ганяли, та й ризиковані трюки в непристосованих місцях часто закінчувалися переломами й травмами. А в скейт-парку – падати м’яко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    взагалі парк нормальний, але замало фігур і перила на піраміді зависокі і ізза цього немає де скользити, треба рейл або ще краще фанбокс, і ще ціна зависока в київсьокому скейт-парку 15 грн за весь день а не за дві години і до того ж в київському парку умови в 1000 разів кращі

    думаю зі скейтерів бемерів і роллерів туди за таку ціну ніхто ходити небуде, ну хіба що на св*ята)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    У нас в Ужгороді нічого не може бути нормального!Цей ужгородський скейт-парк (якщо можна назвати це скейт парком) повна "лажа".Нам поставили дуже мало фігур іще за таку ціну!20 грн за дві з половиною години це не нормально!В інших містах набагото кращі парки і за меншу ціну.Наприклад в Києві є один з самих сильніших і великих парків в Україні,и там ціна 15 грн за цілий день і там більше ста фігур!
    Ще Андрій Максимович дуже нахабний чоловік!Він вважає що якщо він там шось зробив то він може хамити людям які хотять кататись.
    Був один випадок позавчора що я заплатив гроші за сеанс і мені не дали білет і я пішов кататись,і мене зустрічає цей Андрій Максимович і починає на мене кричати де мій білет що я не ввійду в парк без білета і т.д.
    Я бильше не буду туди ходити!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я підтримую твої слова ! І теж ( Не буду туди ходити!!)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Один ролік не представник усіх, так скейт-парк потрібен Ужгороду,але за відповідну плату, а це точно не 20 гривень за дві години. Як каталися біля драму так і будуть кататися.