ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті новонароджена дитинка загинула через пияцтво матері

    24 апреля 2024 среда
    58 переглядів

    У минулу суботу, 18 червня, близько 12.30 год. у чергову частину Мукачівського РВ УМВС надійшло повідомлення з Чинадіївської лікарні про те, що у с. Вільховиця Мукачівського району у будинку молодої матері загинула двотижнева дитинка, яка навіть іще не була зареєстрована в РАГСі.Як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі прокуратури Закарпатської області, після огляду місця події з’ясувалося, що того трагічного дня молоді батьки новонародженого маляти пиячили разом з новоспеченою бабкою із самого ранку. Спочатку дитя ніби було у безпеці – мати тримала його на руках, а потім по мірі збільшення спиртного у крові батьків, зменшувалася їх відповідальність за свою кровиночку. Мати поклала маля на стілець біля літньої кухні, а сама пішла за черговою чаркою. Коли повернулася, дитинка лежала на землі і майже не ворушилася. Горе-мати віднесла дитя у ліжечко та невдовзі воно померло.

    Як показала судово-медична експертиза, причиною смерті новонародженого стала черепно-мозкова травма та крововилив у мозок.

    З’ясувавши, що мати не перший раз прикладається до чарки, залишаючи дитину без догляду, прокурор Мукачівського району порушив стосовно неї кримінальну справу за ознаками ст.166 КК України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору