ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Райони Закарпаття вже освоїли понад 7 млн. грн., виділених на ремонт комунальних доріг

    29 березня 2024 п'ятниця
    47 переглядів
    Іван Бушко розказав про бюджет на ремонт доріг по Закарпатськіій області

    У понеділок, 6 серпня, перший заступник голови Закарпатської ОДА провів селекторну нараду із представниками районів краю. На порядку денному — питання будівництва, реконструкції та ремонту доріг на автошляхах області.


    У 2012 році вперше ремонтні роботи на дорожніх об’єктах комунальної власності фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Таким чином, обласному бюджету передбачено понад 22 млн. грн., районним та міським — понад 36 млн. грн. Загальний обсяг видатків на закарпатські дороги цього року становить понад 59 млн. грн.
    Керівники районів та відповідних структурних підрозділів районних адміністрацій прозвітували перед керівництвом краю, який обсяг робіт вже встигли виконати, що ще належить зробити, скільки коштів освоїли та з якими труднощами зіткнулися.
    Іван Бушко відзначив, що на початок серпня для ремонту доріг вже надійшло понад 31 млн. грн. Однак, згідно з інформацією, що надходить з районів, використали поки тільки 7,7 млн. грн., тобто 24% від отриманих обсягів. Часто це пов’язано із затримками експертних оцінок проектно-кошторисної документації чи через відсутність необхідних будівельних матеріалів.
    Поки найгірші показники у Берегівському районі та у м. Чоп — тут «нульові» показники виконання робіт. Однак, вже до наступної селекторної наради, яка відбудеться 20 серпня, обіцяють використати 20-30% наявних коштів. Серед «передовиків» — Ужгородський, Виноградівський, Іршавський, Свалявський та Тячівський райони, тут до 20 серпня обіцяють виконати 50% робіт, запланованих на 2012 рік. Показник у 40 % обіцяють на Мукачівщині та Перечинщині. До 30 % плану збираються виконати Великоберезнянський, Воловецький, Міжгірський, Рахівський та Хустський райони. Тим не менш, попереду всіх місто Берегове, де роботи у розпалі, і де до Дня Незалежності керівництво готове відзвітувати про стовідсоткове використання коштів для ремонту та реконструкції доріг у районному центрі.
    Крім того, головуючий ознайомив усіх присутніх у студіях із розпорядженням голови ОДА, згідно з яким за рахунок цільових коштів спеціального фонду обласного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг загального користування додатково виділили понад 4 млн. грн.

    Нижче пропонуємо ознайомитися із переліком об’єктів, які увійшли до переліку (може зазнати невеликих змін):



    22.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору