ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські ветерани Афганістану визнали роботу місцевих органів виконавчої влади недостатньою

    29 березня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Перший заступник голови УСВА Ю.Зубко, голова ЗТО УСВА С.Слободянюк і перший секретар Закарпатського обкому СПУ О.Пристая

    Сьогодні в Ужгороді відбулось розширене правління Закарпатської територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, в якому взяли участь голови 11-ти із 13-ти міськрайонних організацій ЗТО УСВА. В роботі правління ЗТО УСВА взяли також участь перший заступник голови УСВА Юрій Зубко, перший та другий секретарі Закарпатської облорганізації Соцпартії України Олексій Пристая та Володимир Хорьков, голови Івано-Франківської та Чернівецької обласних організацій УСВА.

    Правління ЗТО УСВА розглянуло ряд важливих питань. Зокрема, про партнерські відносини УСВА з СПУ у світлі підписаної недавно Угоди про співпрацю поміж ними. Вирішено також ряд організаційних питань.

    На правлінні обговорена спільна участь "афганців" і соціалістів у виборчих перегонах 2006 року, адже СПУ та УСВА мають схожі соціальні орієнтири та мають вже досвід та методологію виборчої роботи.

    Виступаючи на правлінні ЗТО УСВА, перший заступник голови УСВА Юрій Зубко, зокрема, сказав, що сьогодні спостерігаються дискримінаційні процеси у політиці нової влади стосовно ветеранів війни та учасників бойових дій. Однак УСВА залишається самодостатньою громадською організацією і не втрачає бойовитості. Що показала нещодавня акція протесту-попередження під стінами Кабінету Міністрів та Верховної Ради України.



    Учасники розширеного правління ЗТО УСВА визнали неспроможними спроби місцевої влади розколоти "афганський" рух у регіоні: паралельні збори, які проводили на площі Народній просто перед облдержадміністрацією, виглядали просто смішними,зібравши під дахом влади аж 32 осіб зі всієї області.На них було присутньо 5 членів УСВА...через пряму вказівку голів райдержадміністрацій .Ті люди,котрі прийшли на альтернативні збори, за загальним висновком правління ЗТО УСВА, (за виключенням службовців і підприємців яких змусили прийти)переслідують свої вузькокористні інтереси, намагаючись взяти від теперішньої влади певні посади та матеріальні блага.



















































    Перший заступник голови УСВА Юрій Зубко та голова ЗТО УСВА Сергій Слободянюк вручили медалі УСВА учасникам бойових дій Юрію Когуту, Василю Лавкаю, Сергію Куликову, Івану Митровцію, Євгену Рососі та інш.

    За підсумками розширеного правління ЗТО УСВА прийнято Рішення, яким роботу місцевих органів державної виконавчої влади щодо соціального захисту ветеранів Афганістану та учасників військових кофліктів в інших країнах визнано недостатньою.

    Рішенням ЗТО УСВА створено постійно діючу робочу групу для розробки та погодження з керівництвом УСВА організаційних й політичних заходів щодо співпраці місцевих організацій УСВА та СПУ на території Закарпаття.

    Відбулася також прес-конференція керівників Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької обласних організацій УСВА, першого заступника голови УСВА та першого секретаря Закарпатського обкому СПУ, на якій вони дали вичерпні відповіді на всі питання, які цікавили представників ЗМІ.


    В Ужгороді перебуває перший заступник голови УСВА Юрій Зубко
    Управляющий Закарпатcкой областью "затравил" общество "афганцев" на своем частном канале "М-студио"
    Влада кинула «афганців»!
    Влада кинула «афганців»!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.