ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Не трудно догадаться, кто опять осквернил памятник на Верецком перевале

    20 апреля 2024 суббота
    108 переглядів
    Памятник на Верецком перевале мозолит глаза "свободовцам"

    Мемориальный памятник на Верецком перевале, посвященный 1100-летию прихода венгров в Карпатский бассейн, неизвестные вандалы снова разрисовали надписями: «Смерть венграм», «Здесь Украина» и т.п.


    Об этом сообщается в газете Karpatalja.

    Зафиксировали надписи туристы, которые поднялись сюда 11 августа. Недавно памятник был очищен от посторонних надписей и следов поджога. Но ненадолго.

    «Как долго это продлится?" - спрашивает издание.

    Напомним, что 19 февраля 2011 около трех часов ночи местными жителями был обнаружен поджог монумента. Позже правоохранители задержали подозреваемых в совершении этого преступления - председателя закарпатской "Свободы" Олега Куцина, его заместителя Руслана Поливку и председателя Ужгородской городской организации Томаша Лелекача.

    Однако после двух суток содержания их в милиции, вышеупомянутых лиц было освобождено из-под стражи.

    Вскоре Воловецкий районный суд признал виновным в поджоге Руслана Поливку. Закарпатский апелляционный суд это решение отменил, обязав пересмотреть дело.

    Кстати, лидер закарпатских свободовцев Олег Куцин будет баллотироваться по договоренности с Объединенной оппозицией в 72 округе - с центром в Рахове.

    Karpatalja



    22_0.jpg
    33.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Великі патріоти України, ви і одного відсотку того не зробили в Закарпатській області, що зробили мадяри і чехи в свій час. Побудовані ними будинки, комунікації, парки і архітектурні шедеври служать людям вже добру сотню років, а "вільним українцям" останні двадцять років... Вандали у вишиванках, чому ж ви нічого не створили за двадцять років незалежності для своєї неньки України. Знаєте лише на мітингах виступати у вишиванках і корчити з себе патріотів, та успішно розкрадати державне майно, для створення якого ви не приклали навіть мінімального зусилля і знань. Хоча про які знання може бути мова, коли вашого інтелекту вистачає лише на те, щоб написати фарбою несусвітну дурницю на пам"ятнику. Такими "освіченими" ви стали за двадцять років незалежності (ціле покоління), такими варварами виховаєте і свої дітей, а вашим внукам вже не прийдеться бачити вашу неньку Україну, тому що з такими "патріотами" українське стадо приречене на вимирання. Всіх вас цікавить лише власна кишеня, миттєве задоволення ваших низьких потреб і можливість прикрити свою неповноцінність публічними виступами. Майбутнє вашої держави вас не цікавить абсолютно, максимум на що вистачає вашої сірої речовини, розфарбованої українськими візерунками, це покопатися в історії і знайти інформацію, як знущалися над вашою ненькою У... протягом століть. Хоча якщо розібратися, то такого знущання, як за останні двадцять років незалежності, український народ не зазнав за всю історію. Різні так звані геноциди ніщо в порівнянні з політикою УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ, гнилою гілкою якої є ви... Якщо б ви дійсно були патріотами своєї землі, то не писали б тремтячою рукою вночі слова, за які буде соромно справжнім українцям, а взяли б в міцні руки зброю і на ділі довели свої наміри і любов до батьківщини !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а як будеш реагувати коли почнуть паплюжити шевченка та за демонтування виступлять, шевченко до закарпаття відношення менше має чим кончені галичани!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Памятник, без сомнения, надо демонтировать. Здесь Украина, а не Венгрия. Провести местный референдум ( за-- будет 70-80% ) и закрыть тему.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти хлопе давно із берегова.777

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Памятник стоит давно, официально признан памятником. Кому он не нравится, пускай к нему не ходят. Где он точно находится, знают только венгры и заперевальные дегенераты.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    яка різниця памятник чи ні, туристи туди ходять значить потрібен, а свобода краще хай паркани красить то корисніше ніж все навколо ламати. коли австро-угорці будували у галіції все навколо вони навть не підозрювали що варварам будують. ви угорцам маєте клонитись за залізницю, за електрику, за телеграф но ні у вас чувство неповноцінності і паплюжете общу історію.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемое Интернет-издание UA-Reporter.com! В вашей статье огромная ошибка! Интернет-издание "Karpatalja.ma" и газета-еженедельник "Kárpátalja" два разные вещи!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатье многонациональный край, у нас свободовцы получат гарбуза, а не парламент, воду мутят только приезжие студенты, которые не пробились во львовские, франковские и тернопольские ВУЗы, остальным закарпатцам это совсем не нужно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всіх дебілів свободівців і прирівняних до них моральних виродків потрібно спочатку каструвати, щоб собі подібних не плодили, а потім привселюдно на кол посадити. З такими діями спровокують таку ситуацію, що всіх за шлагбаум в Нижніх Воротах погонять як маргу. Ви тут окупанти, і таким чином любові у місцевого населення не добєтеся, а ненависть до вас вже є. Робіть своїми тупими головами висновки, якщо йще не пізно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Куцину цьому треба пельку намилити обовязково!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нацюки типу Куцина на другое и не способны - только ломать, и никогда - строить. Они против венгерского памятника, но своего-то они и делают.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дерьмо бендеровское трусливое.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вычеслю кто написал завалю....!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    маму свою.що тя висрала на сесь світ завали

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вычеслю кто написал завлю....!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а не всерешся?